Polițiștii dâmbovițeni au oprit în trafic, marți după-amiază, un autoturism condus de un copil în vârstă de 10 ani, în mașină aflându-se, alături de el, un alt copil. Este al doilea astfel de caz constatat de polițiști în ultimele patru zile.

Citește și: Un bărbat a fost prins de poliție chiar în timp ce își bătea soția

Mașina condusă de copilul de 10 ani a fost oprită marți după amiază, jurul orei 16:27, pe raza localității Voia de către un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti.

Ce au anunțat autoritățile

Polițiștii au constatat că șoferul era un minor în vârstă de 10 ani, din Voia, iar, în autovehicul pasager era un alt copil, de 11 ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Scandal într-o primărie din județul Vrancea. Un viceprimar a luat la bătaie un localnic

Suspectând că mașina a fost furată, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosință.

Citește și: Un bărbat din Argeș este cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist

Este al doilea astfel de caz identificat în trafic în ultimele zile. Sâmbătă, în aceeaşi localitate, pe drumul judeţean 702A, pliţiştii au oprit un autoturism condus de un copil de 12 ani, care plecase la plimbare cu maşina însoţit de alţi doi copii cu vârste de 13, respectiv 14 ani.

Citește și: O minoră din Alba a furat mașina părinților și a provocat un grav accident rutier. Fata se află în comă, la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si