Ciprian Ciucu a anunțat că a demisionat din funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL) București.

Citește și: Alina Gorghiu, Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul.

În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început. Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6.

Citește și: Polițiștii sunt pe cale să înceapă proteste în toată țara. Oamenii legii cer un nou statut al polițistului și majorarea normei de hrană

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Le urez succes colegilor din organizația PNL București, colegilor din Consiliul General și le spun că toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare și seriozitate.

De astăzi înainte pentru mine va fi și mai multă administrație dar și mai puțină politică”, a menționat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook, cu puțin timp în urmă.

Citește și: România, pregătiri temeinice în caz de cutremur. Ce măsuri a luat Guvernul?

Cine i-ar putea lua locul 

Ciprian Ciucu a fost ales președinte al PNL București pe data de 24 iulie 2021, atunci când a învins-o în alegeri pe Violeta Alexandru.

Aceasta a plecat ulterior din PNL pentru a fonda, împreună cu Ludovic Orban, Forța Dreptei.

Citește și: VIDEO- Timișoara devine începând de vineri Capitală Europeană a Culturii

Ciprian Ciucu a fost unul dintre liderii PNL care nu a susținut alianța cu PSD și a stârnit multe nemulțumiri la vârful partidului.

Potrivit Libertatea, cel care ar putea prelua PNL București este ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, care este și liderul PNL al Sectorului 1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si