Odată cu venirea primăverii, primul muzeu Art Nouveau din România s-a transformat într-un loc de basm. De la copaci imenși așezați în mijlocul camerei la oglinzi, scaune îmbrăcate în plante, lumini ambientale și muzică de poveste. Așa au fost întâmpinați cei care au dorit să meargă la muzeu. 

Încăperile de ecopă au fost decorate cu aranjamente florale

Citește și: Buchetele de bujori, o "explozie" de fericire în orice împrejurare!

Atât la parter, cât și la etaj, încăperile de epocă au fost decorate cu buchete și aranjamente florale. De exemplu, din pian crește” un aranjament floral cu iriși.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conceputul expoziției aparține Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice, iar materialele și creațiile florale au fost furnizate de o florărie din Bihor. 

Portalul de primăvară poate fi admirat până la finalul lunii aprilie

Portalul de primăvară poate fi admirat de turiști până la sfârșitul lunii aprilie. Pentru un singur bilet, adulții vor scoate din buzunar suma de 15 lei și 5 lei pentru copii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si