Imaginile arată un atac îngrozitor al unui imigrant irakian, Rebaz Mohammed, care a înjunghiat un student universitar din Southampton în timp ce se plimba printr-un parc după ce se întorcea de la sală, în încercarea de a fi deportat din Marea Britanie, potrivit unui tribunal.

Studentul a fost operat de urgență

Astfel, Mohammed a fost suprins scoțând un cuțit de bucătărie din haină înainte de a se năpusti asupra tânărului de 18 ani și de a-i perfora plămânul în plină zi.

Mai mult, irakianul a fost văzut apropiindu-se de student cu puțin timp înainte de atacul sălbatic, vorbindu-i scurt și întrebându-l dacă se pricepe la kickboxing, înainte de a-l lovi. 

Cu toate astea, tânărul de 18 ani a reușit să fugă, dar a leșinat înainte de a fi transportat de urgență la spital. Un băiat de pe stradă a sunat la 999 și a pus presiune pe rana sa până la sosirea poliției. La spital, tânărul de 18 ani a fost operat de urgență și a rămas sub observație timp de 5 zile.

Citește și: Româncă ucisă, în glumă, chiar de 8 martie: „Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”

Moment de groază în care un cuțitar irakian înjunghie un student în încercarea de a fi deportat din Marea Britanie

Moment de groază în care un cuțitar irakian înjunghie un student în încercarea de a fi deportat din Marea Britanie

[Sursa foto: Mirror]

Mohammed, care a venit în Marea Britanie cu o barcă mică, a fost arestat la fața locului și a declarat poliției că și-a atacat victima pentru a putea fi trimis acasă, în Irak. 

Atacatorul a fost condamnat la 6 ani de închisoare

Bărbatul de 28 de ani, care a mai executat anterior o pedeapsă cu închisoarea, a fost audiat la Southampton Crown Court după ce a pledat vinovat de vătămare corporală gravă cu intenție și de posesie a unei lame de cuțit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

El a fost condamnat la șase ani de închisoare, cu un permis prelungit cu patru ani, în urma atacului "fără discernământ" din Hoglands Park, Southampton, Hants, în decembrie anul trecut.
Instanța a auzit cum victima sa, un student în primul an la Universitatea Solent, a ratat examenele și încă se chinuie să doarmă, fiind urmărit de anxietate.  

Atacatorul a fost condamnat la 6 ani de închisoare

Atacatorul a fost condamnat la 6 ani de închisoare

[Sursa foto: Mirror]

Citește și: Un adolescent a fost înjunghiat de un prieten, în mijlocul zilei, în plină stradă, în Caraș Severin. Totul s-a întâmplat în urma unui scandal

Andrew Houston, procurorul, a declarat că Mohammed știa că trebuie să facă ceva pentru a fi deportat și că a vorbit cu persoane care cunoșteau sistemul de imigrație. Anterior, el fusese avertizat pentru daune penale și bătaie, iar în mai 2022, a fost încarcerat timp de 12 săptămâni pentru hărțuire și hărțuire cu circumstanțe rasiale agravate.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Mohammed, care locuia într-un hotel din Bournemouth, Dorset, "făcuse toate eforturile posibile încercând să fie deportat", dar nu avea de lucru și nici bani”, a declarat avocatul irakianului, Andrew Houston.

"Se prezintă ca o persoană foarte naivă. A experimentat remușcări, sau cel puțin durere", a mai adăugat acesta. Condamnându-l pe Mohammed, judecătorul Brian Forster KC i-a reproșat că i-a provocat rănile îngrozitoare pentru "a-și atinge propriul scop. Atunci când cineva comite un atac cu un cuțit, acesta se bazează pe șansă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si