Ion și Ionel sunt doi buni amici pe care i-am întâlnit la o vorbă pe marginea drumului. Și-au reamintit că este Ziua Femeii, însă ei spun că nu au motive de sărbătoare. Ionel a iubit cândva, însă a fost părăsit de curând. Acum are mustrări de conștiință și crede că ar fi avut cui să-i ducă o floare dacă știa cum să-și trateze femeia.

Bărbații de la sate au ratat ocazia de a-și impresiona doamnele

”Reporter: De 8 Martie îi duceați buchete?

Localnic: A contat. Până într-un an, după ce nu a ai fost bine între noi, de o Sfântă Marie, mi le-a aruncat și a zis pleacă de aici cu ele.”, ne-a spus un localnic.

Citește și: Buchetele de bujori, o "explozie" de fericire în orice împrejurare!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Prietenul său, Ion, a trecut în ultimii ani mai ușor peste ziua de 8 Martie. Nu a fost căsătorit, iar de grija cadourilor de Ziua Femeii a scăpat de când nu a mai avut un loc de muncă.

Citește și: 8 Martie 2023, zi liberă legală. Țările în care femeile nu muncesc de ziua lor

Pentru bătrânele satelor, Ziua Femeii a fost doar un subiect de discuție despre iubirile de altădată. Și-au adus aminte cum erau curtate de flăcăi și cât de stricți erau părinții.

De când tinerii satelor s-au împuținat, pentru că au luat calea orașelor sau a străinătății, iubirea la sat se rezumă la cel mult o vorbă frumoasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si