Bucovina a fost inclusă ca destinație într-un circuit internațional de lux organizat de TCS World Travel. Firma este cunoscută în rândul operatorilor de turism de lux și de circuite organizate cu avioane private. 

Excursia durează 20 de zile și costă aproximativ 130.000 de dolari

Circuitul, denumit „Regate şi culturi”, este programat în perioada 13 iunie – 2 iulie 2024. Anul acesta, în cadrul circuitului vor putea vizitate regiunile București și Bucovina.

Prețul biletului este de 129.950 de dolari și acoperă absolut tot, de la călătorii cu avionul privat, hoteluri, transport terestru și mese, până la toate activitățile zilnice, ghiduri de top, băuturi, dar și bacșișul.

Bucovina, inclusă într-un circuit turistic de lux, cu avioane private

Bucovina, inclusă într-un circuit turistic de lux, cu avioane private

[Sursa foto: Bucovina, te iubesc - Facebook]
 

Citește și: EXCLUSIV: Zborurile interne către litoral, încercarea de a-i convinge pe români să revină la Malul Mării/ Consultant turism:” În acest fel o să avem altă perspectivă asupra vacanței în România”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Excursia durează 20 de zile și include destinații din mai multe țări, respectiv Londra (Anglia), golful Kotor (Muntenegru), Cracovia (Polonia), București și Suceava (România), Bukhara (Uzbekistan), Tbilisi (Georgia), Ashgabat și Merv (Turkmenistan), Efes și Costa de Turcoaz (Turcia).

Transportul turiştilor se realizează cu un avion de lux al companiei TCS World Travel, o aeronavă Airbus A321neo-LR, cu doar 52 de locuri, iar în fiecare ţară din circuit sunt incluse vizite la cele mai importante obiective turistice. 

Turiștii au avion privat și meniuri personalizate

Totodată, turiștii vor fi transportați cu un avion privat, la bordul căruia va fi în permanență un medic iar echipajul va sta la dispoziția lor.

Prețul călătoriei este de 130.000 de dolari și acoperă toate cheltuielile

Prețul călătoriei este de 130.000 de dolari și acoperă toate cheltuielile

[Sursa foto: Bucovina, te iubesc - Facebook]

Meniurile vor fi personalizate în funcție de preferințele călătorilor. În avion au fotolii, dar și paturi care să le ofere confortul dorit. Pe perioada vacanței oaspeții au parte de intimitate la cazările și restaurantele rezervate, special pentru ei.

Înainte de perioada pandemiei de Covid-19, Bucovina a mai fost inclusă de trei ori în același circuit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si