Scenele dramatice ar fi avut loc în apropierea Podului Centenarului din Oradea. Femeia a ajuns la mal înotând. 

O femeie din Oradea a fost la un pas de înec

”Un apelant al numărului unic 112 sesiza ISU Bihor cu privire la faptul că a observat o persoană în apele Crişului Repede, în zona Podului Centenarului din municipiul Oradea. Pentru gestionarea evenimentului, la locul indicat de apelant au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi  echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea”,

a transmis ISU Bihor.

Citește și: Doi tineri proaspăt căsătoriți, abandonați în mijlocul oceanului. "Au plecat în luna de miere, dar au fost la un pas de moarte"

”Pompierii au preluat victima, o femeie de 53 de ani, care ajunsese înot la mal, înainte de sosirea echipajelor şi au predat-o, conştientă şi cooperantă, echipajului SMURD, care i-a acordat îngrijirile necesare, transportând-o ulterior la UPU a Spitalului Clinic Judeţean Bihor”, a mai transmis ISU Bihor.

Un copil de trei ani a decedat după ce s-a înecat într-o piscină din România

Clipe de teroare pentru familia unui copil, de trei ani, din Hunedoara. Micuțul s-a înecat într-o piscină în stațiunea Straja.

Un copil de trei ani a murit, marți, la spital, după ce a rămas nesupravegheat de părinți pentru scurt timp şi s-a înecat într-o piscină aflată în interiorul unei unități de cazare din stațiunea Straja.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Două surori gemene de 12 ani s-au sinucis împreună. Biletul lor de adio este cutremurător

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări în acest caz.

Polițiștii din municipiul Lupeni au fost sesizaţi, marţi, că un copil de trei ani a căzut într-o piscină şi este inconștient.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

„Poliţiştii ajunși la faţa locului au constatat că minorul era însoțit de părinții săi care se aflau la piscina situată în interiorul unei unități de cazare din staţiunea Straja şi a rămas nesupravegheat pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior fiind găsit de către părinţi în stare de inconştienţă”,  a transmis IPJ Hunedoara. Copilul a fost preluat şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat la scurt timp, la unitatea medicală.

Citește și: Un tânăr de 15 ani a fost găsit înecat. Trupul minorului a fost scos din râul Bistrița

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si