Venus în Taur în astrograma natală. Plasarea lui în astrograma natală ne afectează modul în care ne manifestăm afecțiunea, dar și de cine suntem atrași.

Totodată, Venus ne oferă și indicii legate de obiceiurile noastre în materie de cheltuieli. Cu toate acestea, cel mai important aspect este faptul că Venus ne indică în ce relații prosperăm și ce anume ne stârnește plăcerea.

Cum se interpretează Venus în Taur în astrograma natală

Venus în Taur în astrograma natală. Ce spune despre tine acest aspect astrologic

Venus în Taur în astrograma natală. Ce spune despre tine acest aspect astrologic

[Sursa foto: PixaBay]

Semnul nostru Venus ne ne face să fim mai atenți la ceea ce ne face cu adevărat fericiți în dragoste. Deoarece relațiile romantice reprezintă un aspect important în viața oricui, ar fi bine să acordăm mai multă atenție semnului lui Venus. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În astrograma unei femei, Venus arată cum își manifestă feminitatea, dar și modul în care iubește. În astrogama unui bărbat, poziția lui Venus arată ce tip de femei îl atrag.

Citește și: Dragostea e imprevizibilă. Un columbian s-a logodit cu o păpușă din cârpe pe nume Natalia. Logodnica bărbatului este „însărcinată pentru a treia oară”

Venus va avea un rol extrem de important în 2023, deoarece vine rândul retrogradării. Astfel, pe parcursul anului 2023, vom avea șansa de a repara relații sau putem intra chiar într-o relație serioasă.

Venus în Taur, în funcție de casa astrologică

Imaginea ta

Zodia Taur se află deja sub influența planetei Venus. Astfel, oamenii care au Venus în semnul Taurului au o doză de senzualitate și multă implicare emoțională.

Persoanele cu Venus în Taur împrăștie iubire și își doresc un cămin stabil, pe care să-l împartă cu o persoană specială.

Familie, spiritualitate, iubire 

În privnța relațiilor, vor să știe încotro se îndreaptă, chiar dacă pot deveni geloși și protectivi. Sunt atrași de iubire în toate formele ei. Sunt căutători de atenție, cât mai multă dacă e posibil. Persoanele care au Venus în Taur rar vânează pe cineva. Mai degrabă așteaptă să fie vânați. La o întâlnire, știu exact cum să se comporte.

Comunicare

Trebuie să știi despre aceste persoane că se înfurie ușor și își pierd cumpătul dacă simt că vrei să îi manipulezi. Nu te vei plictisi de o persoană cu Venus în Taur. Sunt extrem de sociabili, dar se pot simți ușor stânjeniți dacă nu le place compana în care se află.

Citește și: Horoscop 14 martie 2023. O zi cu tensiuni maxime pentru două zodii

Creativitate

Cei cu Venus în Taur sunt foarte creativii, în special în ceea ce privește imaginația. Aceste persoane sunt cu totul speciale când vine vorba de creativitate și spiritualitate.

Carieră

Astfel de persoane sunt foarte dedicate la locul de muncă și extrem de echilibrate.

Mai mult, nativul va evita mereu conflictele, căutând mereu plăcerea și armonia în relațiile interumane.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Persoanele cu Venus în Taur sunt compatibile cu cele care au Venus în Taur, Venus în Capricorn, Venus în Fecioară, Venus în Balanță sau Venus în Scorpion.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si