Accidentul s-a produse pe o stradă din Cluj-Napoca, în noaptea de joi spre vineri, iar în urma impactului, un copac a fost doborât.

Un tânăr s-a răsturnat cu mașina și a doborât un copac

" Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru a descarcera şi a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat pe strada Bucium din Cluj-Napoca.

La faţa locului au acţionat două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală şi un bărbat rămas încarcerat în acesta.

Citește și: Un șofer de TIR a murit într-un accident cumplit cu două camioane românești

Pompierii au acţionat pentru a decoperta şi extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil şi hidrocarburi din maşina avariată", informează ISU Cluj.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Ce a găsit un mecanic într-o mașină adusă la service. I-a surprins pe toți

Tânărul a suferit mai multe răni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice

Cei de la IPJ Cluj au comunicat faptul că șoferul avea o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Misiune contracontrometru pentru salvarea unui muncitor. Întreaga echipă s-a aflat în pericol

"La data de 17 martie a.c., în jurul orei 00.10, poliţiştii au fost sesizaţi pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Bucium, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele date s-a constatat că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din judeţul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul înspre strada Primăverii, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un arbore aflat în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar conducătorul auto a rămas încarcerat(...) În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat", precizează informarea IPJ Cluj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si