Potrivit sursei citate, la locul incendiului s-au deplasat două autospeciale pentru a stinge f lăcările care au izbucnit la acoperișul unei anexe care funcționa drept clădire tehnică și aparținea casei parohiale.

Când echipajele de intervenție au ajuns la fața locului ardea astereala din jurul coșului de fum de la centrala termică, existând pericolul de propagare la casa parohială, la locașul de cult, la anexele din apropiere și la o pensiune din zona apropiată.

Care a fost cauza incendiului?

Aproximativ 10 metri pătrați de astereală au ars la nivelul acoperișului și 3 metri pătrați de pardoseală. Pereții de la etajul superior dar și pereţii şi planşeul din interiorul unei camere din casa parohială, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi au fost distruși în urma flăcărilor.

Cel mai probabil incendiul a pornit de la efectul termic produs de coșul de fum (burlan metalic) care nu era izolat corespunzător față de materialele combustibile.

Citește și: El este Florin, polițistul care a salvat un bărbat dintr-un apartament cuprins de flăcări. Omul legii se afla în timpul liber

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu au fost înregistrate victime în urma incendiului și datorită intervenției pompierilor flăcările nu s-au extins să distrugă casa parohială, locaşul de cult, anexele din apropiere şi pensiunea din proximitatea acestora.

O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniți

Sâmbătă dimineață, o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud s-a răsturnat, în timp ce se afla pe drum către un incendiu produs în localitatea Ilva Mică.

Trei pompieri au fost răniți în urma accidentului.

În timpul unei misiuni, o mașină de pompieri s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs pe un drum comunal. Potrivit primelor informații, trei pompieri care se aflau în interior au fost răniți. Un echipaj SMURD care se afla în zonă le-a acordat îngrijiri speciale.

Citește și: Un autoturism a luat foc la intrare în Suceava! Flăcările au cuprins întreaga mașină

„Astăzi, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Sângeorz Băi au intervenit la un eveniment rutier produs pe un drum comunal dintre Feldru şi Ilva Mică. Din primele date, o autospecială ce se deplasa la un incendiu semnalat în localitatea Ilva Mică a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În urma accidentului, trei bărbaţi, de 34, 26 şi 20 de ani, au fost răniţi uşor, fiind transportaţi la spital”, arată un comunicat al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Șoferul de 34 de ani nu se afla sub influența alcoolului

„Testarea cu aparatul etilotest a şoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii rutieri, în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier”, potrivit comunicatului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Spre locul incidentului produs la anexele unei gospodării din Ilva Mică au fost trimise alte echipaje, de la secția de pompieri Năsăud, respectiv un echipaj de stingere şi un echipaj de descarcerare. 

Citește și: Incendiu puternic la Buzău: două case au fost cuprinse de flăcări


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si