Accidentul dramatic a avut loc în apropierea intersecției dintre via Roveggia și via Tevere. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului, transmit jurnaliștii de la  Prima Verona.

Românul în vârstă de 50 de ani care se afla la volan a fost supus de polițiștii italieni unui alcooltest care a arătat o concentrație de 3,12 g/l de alcool în sânge. O valoare la fel de mare ca aceasta poate provoca starea de inconștiență, halucinații, încetinirea reflexelor, incontinență, vomă, comă și chiar moarte.

Citește și: O româncă beată a făcut scandal într-un restaurant din Italia! Femeia l-a atacat pe proprietar

Bărbatului i-a fost retras imediat permisul de conducere și a fost denunțat la Procuratură sub acuzația de condus în stare de ebrietate.

Bărbatul s-a urcat beat la volan la ora 10 dimineața

Documentul nr. 1 atașat Decretului din 30 iulie 2008 al Ministrului Muncii, Sănătății și Politicilor Sociale conține o tabelă descriptivă a principalelor simptome legate de diferitele nivele de concentrație alcoolică. Există opt niveluri de concentrație alcoolică, fiecare având simptome și efecte psiho-fizice specifice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un român a făcut prăpăd pe șosele după ce s-a urcat beat la volan. Totul a avut loc la ora 10 dimineața

Totul a avut loc la ora 10 dimineața

[Sursa foto: Prima Verona]

Citește și: „Zi proastă” pentru o româncă din Italia! Femeia a fost prinsă la „vânătoare” de portofele

În cazul românului în vârstă de 50 de ani, concentrația alcoolică era atât de mare încât putea cauza accidente deosebit de grave și punea în pericol viețile celorlalți participanți la trafic.

Oamenii legii și autoritățile competente depun eforturi pentru a preveni accidentele rutiere cauzate de conducătorii auto băuți, care pot avea consecințe devastatoare asupra vieții oamenilor și a comunității în ansamblu.

Citește și: Veronica s-a stins din viață împreună cu alte 12 studente în urma unui accident de autocar. Încă nu s-a găsit nici un vinovat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si