Un bătrân a fost urmărit în trafic de un alt șofer, blocat și apoi bătut fără milă de acesta, pentru că ar fi condus multe prea încet pe o stradă din Hunedoara. 

Incidentul a avut loc în cursul zilei de ieri, pe 21 martie, pe o stradă fin Hunedoara aflată în reparații.

Citește și: Portretul femeii din Maramureș care și-a înjunghiat mama cu bestialitate. Detalii cutremurătoare

Cum s-a întâmplat totul

Muncitorii au restricţionat traficul pe o singură bandă, iar şoferul în vârstă de 77 de ani ar fi condus prea încet.

Atunci, celălalt șofer și-a ieșit din minți. Agresorul l-a urmărit pe bătrân la o distanță de câțiva kilometri, până în localitatea Peștișu Mare. L-a blocat în trafic și apoi s-a năpustit asupra lui.

Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată pe o casă din apropiere.

Citește și: Un român care s-a ales cu șodul fracturat în timpul reținerii de către Poliție, a primit despăgubiri imense. Suma trece de 30.000 de lei

„Totul a pornit de la faptul ca agresorul a considerat că socrul meu conducea mașina personală mult prea lent în trafic, într-o zonă carosabila din Municipiul Hunedoara care, momentan, se află în reparații, iar traficul este restricționat, circulația autoturismelor realizându-se  pe o singura bandă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: O femeie din Bihor este suspectată că ar fi înjunghiat mortal un bărbat. Ea a fost reținută

Individul, probabil extrem de iritat, l-a urmărit pe socrul meu, ambii aflându-se în propriile autovehicule, până în localitatea Peștișul Mare, unde i-a tăiat calea iar mai apoi s-a dat jos din mașină,  a deschis portiera mașinii socrului meu și l-a lovit de repetate ori, cu pumnii, în zona feței, cu o sălbăticie pe care nu am mai întâlnit-o până astăzi.  Socrul meu a fost transportat cu ambulanța la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale", a declarat nora victimei.

Ce spun autoritățile despre acest incident?

A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și distrugere.

„În data de 21 martie 2023, în jurul orei 09:25, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată despre faptul că pe o stradă din cartierul Peștișul Mare, ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

Citește și: Ministerul Transporturilor ar putea lua în calcul ideea de a călători cu trenul, alături de autoturism

Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor”, au transmis autoritățile.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital.

Citește și: Incendiu într-o locuință din Buzău, acolo unde un copil de un an a fost ars pe aproape 50% din suprafața corpului

„Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate, iar celălalt conducător auto, în vârstă de 28 de ani, din Hunedoara, a fost identificat la scurt timp de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore”, a mai transmis Poliția.

Atacat cu o bâtă în traficul din București

Un alt scandal a avut loc între doi bărbați în sectorul 1 al Capitalei. Un individ, înarmat cu o bâtă a sărit la bătaie la un alt șofer. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Polițiștii au informat că: „Ieri, 21 martie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citește și: Un adolescent din Medgidia s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu o armă asupra lui

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

La data de 20 martie 2023, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeași zi, jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent.

Ieri, 21 martie, în urma punerii în aplicare a mandatului de aducere, bănuitul a fost depistat și condus la audieri.

Citește și: Bătaie în traficul din București: un bărbat a fost reținut

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citește și: VIDEO- Scene halucinante într-un mall din Ploiești. Mai multe persoane s-au lovit cu scaune și tăvi

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si