Incidentul a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în localitatea ieşeană Oţeleni. Soția bărbatului a fost transportată la spital.

Un bărbat din Iași a decedat după ce s-a intoxicat cu gazele emanate de un generator

Chiar bărbatul a fost cel care a alertat autoritățile, însă acesta s-a întors în casă, acolo unde a fost găsit în stop cardio-respirator.

Citește și: O femeie a fost găsită carbonizată după ce un incendiu i-a cuprins apartamentul în care locuia

Soția acestuia, o femeie în vârstă de 41 de ani, a fost găsită în stare inconștientă, fiind transportată la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Citește și: EXCLUSIV: Patru tinere au fost la un pas de moarte după ce au închiriat un apartament în Brașov./”Era să murim, eu împreună cu prietenele mele, subit și tragic”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Bărbatul s-a întors în casă după doamnă, dar a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, a

declarat medicul Diana Cimpoeşu.

Un bărbat din Timișoara a decedat după ce a fost călcat de tramvai

Tragedie la Timișoara, acolo unde un bărbat a fost călcat de tramvai, la Timişoara, după ce a vrut să se prindă de garnitura aflată în mers.

Citește și: Tragedie în Slatina: două persoane, mamă și fiu, au fost găsite decedate în propria locuință

Potrivit martorilor, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile garniturii. Incidentul a avut loc în această dimineață.

Citește și: O adolescentă din Constanța a fost găsită fără suflare în baia locuinței sale

”La data de 22.03.2023, în jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piaţa Libertăţii, iar la intersecţie cu strada Paris a surprins şi accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat şi a căzut sub roţile acestuia. În urma impactului, pietonul a decedat”, a transmis IPJ Timiş.

Bărbatul nu a fost încă identificat, iar în urma incidentului a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si