Aseară, în jurul orei 22:12, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la un accident de circulație care a avut loc pe Splaiul Unirii.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

Din informațiile preliminare, conducătorul unei motociclete, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care circula pe Splaiul Unirii, dinspre Podul Șerban Vodă către Podul Mărășești s-a autoaccidentat.

Citește și: O tânără de 15 ani a fost adusă cu elicopterul în Capitală, după ce a căzut de la înălțime

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului de motocicletă, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Tragedie în centrul orașului Timișoara

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Citește și: VIDEO- Service-urile auto refuză clienții care au asigurare RCA la Euroins

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost restricționat pe Splaiul Unirii, segmentul de drum cuprins între Podul Șerban Vodă și Podul Mărășești.

Citește și: Amenzi de 3.000 de lei pentru șoferi la depășirea unui nou prag de viteză. Permisul de conducere poate fi suspendat pentru șase luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si