Sarcini în plus pe aceiași bani. Dacă scenariul vă sună cunoscut, aflați că acest fenomen are și un nume: quiet promotion. Pentru a nu angaja un om în plus, șeful împarte sarcinile între angajați. Cei mai mulți au pățit-o măcar o dată.

Sondaj: 78% dintre angajați s-au confruntat cu această situație

Angajat: ”Trebuia să preiau anumite apeluri, să fac niște chestionare și pe lângă asta am fost pus să fac treaba care nu avea legătură cu chestionarele.”

Reporter: ”Pe aceiași bani?”

Angajat: ”Pe aceiași bani, normal.”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De cele mai multe ori, task-urile noi se adună treptat. Psihologii compară situația cu o relație toxică, în care abuzurile se înmulțesc până să apucăm să ne dăm seama. Potrivit unui chestionar, 78% dintre angajați s-au confruntat cu această situație măcar o dată la job, iar jumătate dintre ei spun că s-au simțit manipulați să facă asta.

Citește și: VIDEO- Aplicația ChatGPT ne fură joburile

Singurele persoane care mai pot obține avantaje de pe urma promovării tacite, spun experții, sunt angajații care vor să acumuleze experiență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si