Potrivit informațiilor, două prostituate au început un conflict în urma unor datorii neachitate. Una dintre fete a cerut returnarea unui împrumut. Cea de-a doua fată ar fi refuzat, fapt pentru care a început scandalul. În acest conflict s-au implicat și alți ”rezidenți”. 

Martorii au sunat imediat la Poliția Municipiului Satu Mare. În trecut, în zona respectivă s-au petrecut două crime care au speriat localnicii. Nefiind cunoscută gravitatea situației, la fața locului au venit preventiv trei echipaje ale Biroului de Ordine Publică.

Ce sancțiuni au primit cele două femei?

Cele două tinere au fost identificate de către autorități. Ulterior au fost urcate în autospeciale și duse la secția de poliție, pentru a clarifica întreaga situație.

Citește și: Bărbat din Constanța, cercetat după ce i-a amenințat cu moartea pe doi polițiști într-o benzinărie

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele două femei au fost sancționate în baza Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. 

Petrecere de milionari, soldată cu scandal 

Scandalul de la petrecerea de milionari de la Tărtășești i-a avut ca protagoniști pe Bebino, Aticu și Litrașu. Evenimentul a avut ca scop serbarea unei zile de naștere, la care au venit neinvitați și Costel Raiciu, zis Costeluș Litrașu, Alex Stoica, zis Aticu, Marius Alecu, zis Bebino, și Victor Barbu, cel care l-a tăiat pe Elvis Pian acum câțiva ani. 

Interlopi puși pe scandal la o petrecere din Tărtășești

Momentul în care s-a dezlănțuit haosul a fost atunci când lăutarul de la petrecere a fost acaparat de bărbații neinvitați. Sărbătoritul i-a cerut să urce pe scenă pentru a cânta, moment în care a fost asaltat de interlopi, care au scos cuțite și pistoale.

Fratele sărbătoritului a fost lovit în cap cu un baston telescopic, care e necesitat 7 copci.

În acest moment, Bebino și Litrașu se află sub control judiciar, iar, în urma scandalului în care au fost implicați ar trebui să ajungă după gratii. În momentul scandalului, de față ar fi fost prezent și primarul în exercițiu din Tărtășești, care ar fi fugit atunci când conflictul a escaladat.

De asemenea, Litrașu ar fi primit o lovitură din partea bătăușilor și a rămas inconștient la podea.

Citește și: Patroana unui salon de coafură, legată de pat la ATI după ce a lovit și scuipat personalul medical


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si