Aprilie 2023 in astrologie. Eclipsele reprezintă mereu o perioadă de transformare, așa că vă puteți aștepta ca această lună să aducă schimbări în viața voastră. Poate apărea o oportunitate nouă sau cineva poate veni în viața ta. Este foarte probabil ca în luna aprilie să înceapă un capitol nou pentru toți.

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul lunii, suntem încă adânciți în energiile transformatoare ale Eclipsei, în timp ce ne îndreptăm, de data aceasta, către Eclipsa de Lună Scorpion pe 5 mai.

Eclipsa de soare din 20 aprilie 2023 este cel mai important eveniment astrologic al lunii

Aprilie va aduce prima planetă retrogradă din ianuarie, cu Mercur staționând retrograd pe 21. De asemenea, Mercur poate aduce o încetinire a energiilor cosmice. Acest lucru ne va ajuta să reflectăm la lucrurile din viața noastră. Fiind primul retrograd  avut după mai multe luni, se poate să observăm mai bine schimbarea. Lucrurile care au existat în trecut pot reveni la suprafață.

La sfârșitul lunii, suntem adânciți de energiile transformatoare ale Eclipsei. 

Alte evenimente astrologice din luna aprilie 2023

Aprilie 2023 în astrologie. Cele mai importante evenimente ale lunii

Aprilie 2023 în astrologie. Cele mai importante evenimente ale lunii

3 aprilie 2023 – Mercur intră în Taur

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mercur va intra în Taur, unde va retrograda pe parcursul lunii. Mercur va trece de la Berbec la Taur și va ajuta la încetinirea lucrurilor. Mintea va deveni mult mai liniștită față de obicei.

5 aprilie 2023 – Soarele în conjuncție cu Chiron

Citește și: Mercur în Berbec în astrograma natală. Ce spune despre tine acest aspect astrologic

Această zi va fi benefică vindecării și aprecierii a tot ce s-a întâmplat până în prezent. Iată că rănile produse în trecut ne-au format mult mai puternici. În această zi, Soarele va fi activat, aducând vindecare pentru tot ce am suferit.

6 aprilie 2023 – Luna plină în Balanță

Această zi va aduce o energie puternică de vindecare. Luna Plină va aduce descoperiri vindecătoare, care va permite să ne găsim puterea, compasiunea și conștientizarea pe care ni le provoacă rănile noastre. Este posibil să renunțăm la anumite atitudini care nu ne mai sunt de folos în relațiile noastre.

11 aprilie 2023 – Venus intră în Gemeni

Aprilie 2023 în astrologie. Cele mai importante evenimente ale lunii

Aprilie 2023 în astrologie. Cele mai importante evenimente ale lunii

Această zi aduce echilibru. Venus va intra în Gemeni, ajutând la aducerea echilibrului laturii feminine. Acest lucru se referă mai mult atunci când vine vorba de modul în care interacționăm și socializăm cu ceilalți.

Citește și: Marte în Rac, începând cu 25 martie 2023. Cum vor fi impactate zodiile în următoarea perioadă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si