Mereu atentă la aspectul fizic și întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Adelina Pestrițu strălucește la fiecare apariție. A devenit un model pentru mulți tineri care o urmăesc în mediul online, iar asta a făcut-o să fie atentă la fiecare ținută pe care o îmbracă. Am surprins-o într-o costumație cel puțin inedită: aceea de stewardesă.

Adelina Pestrițu, stewardesă pentru o zi

Daniela Mireanu, reporter Kanal D: ”Ți-ai dorit să fii stewardesă?

Adelina Pestrițu: ”Mi-am dorit, îmi doresc atât de mult să port ținute cum poartă cu eleganță stewardesele, le admir, am prietene care activează în domeniu, dar am așa o frică de turbulențe.”

Frumoasa brunetă a recunoscut că de fiecare dată când călătorește cu avionul îi aduce stări și tensiuni cu care luptă cu greu.

Citește și: Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Adelina Pestrițu: ”Eu gândesc așa.

Frica de turbulențe oricum am, deci indiferent că zbor în America sau în Italia, dacă aș sta să mă ghidez după asta și să renunț la plăcerea mea de a călători, o să rămân doar cu o frică de turbulențe acasă fără să văd destinații superbe din această lume. Prefer să-mi fie frică de avion, nu pe pământ, ci în avion.”

Adelina este apreciată în online și pentru familia frumoasă pe care o are.

Fetița ei, în vârstă de aproape 5 ani, îi moștenește pasiunea pentru călătorii, însă nu și fricile.

Adelina Pestrițu: ”I-am explicat: Mami să știi că este safe să zbori, este poate cel mai sigur mijloc de transport, dar mami câteodată e preocupată așa de multe lucruri și se agită, dar stai liniștită că e super.”

Vacanțele de familie sunt unele dintre cele mai frumoase momente pe care le petrec împreună și tocmai din acest motiv, Adelina le organizează din timp. Anul acesta, cei trei vor merge în America.

Adelina Pestrițu: ”America vreau, vrem cu toții și cea mică. Noi am dus-o la doi ani la Disneyland. Nu a înțeles foarte multe. Eu m-am încăpățânat, trebuie dusă că o să-i placă. Mai mult a dormit când am ajuns la Disney și acum că deja e mare o să înțeleagă cumva diferit.”

Cei trei vor să traverseze Oceanul pe la mijlocul verii și să petreacă mai mult timp împreună.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si