Scene de groază s-ar fi petrecut pe o stradă din Borșa, Maramureș. Deși accidentul a fost minor, șoferul autoturismului zgâriat l-a bătut crunt pe tânărul de 18 ani.

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost bătut cu bestialitate după ce a zgâriat cu scuterul o mașină

Potrivit polițiștilor, tânărul a recunoscut că a consumat două pahare, dar nu înțelege furia șoferului a cărui mașină a zgâriat-o minor.

Citește și: UPDATE: Un celebru tiktoker a fost ridicat de mascați chiar în timpul unui live. Ce a declarat iubita acestuia

Șoferul în vârstă de 27 de ani nu doar că l-a bătut pe tânărul în vârstă de 18 ani, dar i-a distrus și scuterul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale lui Ionuț, fostul polițist care și-a terorizat iubita: „Ea mă provoca”

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că tânărul nu deținea permis de conducere, consumase băuturi alcoolice, iar mopedul era neînmatriculat

Ce au declarat autoritățile în acest caz

" În data de 3 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din Borșa au intervenit la un accident rutier produs pe strada Decebal din oraș.

Citește și: FOTO- Durere fără margini, după ce o fetiță de doar 2 ani a fost ucisă cu sălbăticie de concubinul mamei: „101 de leziuni fatale”

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului de 27 de ani și de 0,55 mg/al alcool pur în aerul expirat în conducătorului auto de 18 ani, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Borșa în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă în prezența medicului de gardă și a personalului medical de serviciu tânărul a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge.

Citește și: Cel mai bogat polițist rutier din Capitală a fost dat afară din casă după ce și-a bătut soția

În cauză, față de tânărul de 18 ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, iar față de bărbatul de 27 de ani, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere", potrivit IPJ Maramureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si