Politicianul se află într-o unitate de chirurgie cardiacă de la spitalul San Raffaele din Milano, a precizat sursa amintită mai sus.

Magnatul se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

Magnatul miliardar din domeniul media, de patru ori premier, a avut în ultimii ani mai multe probleme de sănătate şi abia ieşise din spital săptămâna trecută.

Citește și: Chef Salvo Lo Castro biografie. Vârsta, copilăria și cariera celui care a gătit pentru Papa Ioan Paul al II-lea

Potrivit presei italiene, liderul Forza Italia a fost supus unei tomografii computerizate şi urmează să facă investigații suplimentare.

Citește și: Silvio Berlusconi a fost achitat în urma acuzației de dare de mită. Totul în procesul privind relații sexuale cu o minoră

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Agenția de presă Ansa a precizat că acesta a fost spitalizat în cursul dimineții „pentru probleme cardiovasculare", iar starea sa este "stabilă în prezent".

Citește și: Silvio Berlusconi, testat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul premier are 83 de ani

Silvio Berlusconi, al cărui partid Forza Italia face parte din coaliția care susține guvernul condus de Giorgia Meloni, a mers de mai multe ori la spital în ultima perioadă, ultima dată săptămâna trecută, oficial pentru controale de rutină.

În aprilie 2021, el a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni pentru "sechele ale Covid-19", boală pe care a făcut-o în septembrie 2020. De asemenea, a suferit o operație majoră pe cord deschis în 2016, urmată de o intervenție chirurgicală pentru o obstrucție intestinală în primăvara anului 2019.

Citește și: Silvio Berlusconi pus sub acuzare, din nou, pentru dare de mită într-un caz de prostituție


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si