Sărbătorirea Ramadanului s-a soldat cu ciocniri extrem de violente între autoritățile israeliene și credincioșii palestinieni. Evenimentele au avut loc la Moscheea Al Aqsa din Ierusalim.

Violențe la celebrarea Ramadanului în Moscheea Al Aqsa din Ierusalim

Autoritățile din Israel au afirmat că au fost nevoite să intervină din cauză că enoriașii palestinieni s-au baricadat în moschee, înarmați cu pietre și petarde.

Cei prezenți în biserică veniseră pentru a sărbători Ramadanul.

Citește și: VIDEO- Franța clocotește de tensiunile protestelor. Oamenii nu vor să plece din stradă

Cu toate acestea, în imaginile filmate de palestinieni se vede cum polițiștii agresează violent oamenii cu paturile armelor.

În confruntările cu polițiștii, aproximativ 100 de palestinieni au fost răniți, conform MIR 24. 

Citește și: VIDEO- Israelul e în continuare asaltat de proteste. Se cere grevă națională, iar aeroportul și principalele porturi au fost blocate

Forțele de ordine au folosit grenade paralizante, gaze lacrimogene, bastoane și gloanțe de cauciuc. În urma raidului, peste 400 de persoane au fost arestate. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Proteste violente în Franța. Peste 170 de persoane au fost reținute

Ulterior, pe străzile Ierusalimului au izbucnit adevărate proteste, acțiunile polițiștilor fiind condamnate de Egipt, Iordania și Arabia Saudită.

Astfel, în această dimineață, Israelul a fost bombardat cu rachete din Fâșia Gaza. Câteva rachete au fost interceptate de Domul de Fier, însă, una dintre ele a lovit o fabrică.

Un bărbat a ținut captivă 18 zile o fetiță de 4 ani. Copila a fost furată din cortul familiei

O fetiță a fost ținută captivă mai multe zile. Din fericire, oamenii legii au găsit-o la 18 zile de la răpire.

Un bărbat de 36 de ani, Terence Kelly, a recunoscut că a răpit-o pe Cleo Smith, în vârstă de 4 ani, din cortul familiei sale. Totul s-a întâmplat în luna octombrie a anului 2021.

După ce micuța a fost răpită, oamenii legii au căutat-o 18 zile. Ea a fost găsită teafără în casa bărbatului, care era la doar câteva minute distanță de casa ei.

Citește și:  Această femeie are 22 de copii la 25 de ani. Incredibil la ce record vrea să ajungă: „Este cel mai important lucru în viață”

Fetița a fost ținută captivă timp de 18 zile 

Bărbatul a fost arestat la puțin timp după ce a recunoscut răpirea. El a ținut-o pe Cleo captivă, timp de 18 zile, în casă, într-un dormitor cu o ușă modificată ce putea fi încuiată și descuiată doar din exterior.

Când s-a întâmplat totul, micuța era într-un camping cu familia ei, la o oră de mers cu mașina, la nord de orașul ei natal, Carnarvon. Ea a fost văzută ultima dată de mama ei, când copila s-a trezit la miezul nopții și a cerut un pahar cu apă, potrivit   BBC  . 

Citeste si:  Întrebarea care l-a făcut să tremure pe Anghel Damian! Cum a reacționat când a fost întrebat de o nuntă cu Theo Rose: „Nu știu”- kanald.ro

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si:  Adrian Teleșpan a vorbit despre situația Anei Morodan, deși nu au mai păstrat legătura! Ce spune despre cea care i-a fost cea mai bună prietenă: „Are probleme”- wowbiz.ro

Citește și:  Informații despre „clovnul ucigaș”. Oamenii se tem să nu devină victime

A doua zi de dimineață, mama copilei a descoperit că fiica ei nu se mai afla în sacul ei de dormit că ușa cortului era deschisă.

Astfel, peste 100 de polițiști au luat parte la anchetă.

Citește și:  VIDEO| O copilă a luat telefonul mamei să se joace și și-a comandat 10 motociclete, 10 perechi de cizme și un Jeep

Imaginile de pe camerele polițiștilor au surprins momentul în care fetița a fost salvată.  Copila  a fost văzută în timp ce apare în fața polițiștilor și zâmbește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si