În accidentul rutier din localitatea Vălișoara a fost implicat un singur autoturism, la care s-a produs și un incendiu.
Participanții la trafic au extras de urgență o persoană, fiind vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, semiconștient.

Citește și: Accident rutier în județul Mureș după ce o camionetă s-a răsturnat

Acesta primește îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD. La fața locului acționează echipajele de la Punctul de Lucru Florești.


Bărbatul a fost transportat la spital, iar pompierii au lichidat incendiul.

Citește și: Pericol de incendiu, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 298

Pericol de incendiu, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 298

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru a preveni izbucnirea unui incendiu, după ce o autoutilitară cu două persoane s-a răsturnat.

La fața locului a ajuns un echipaj, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, drumarii, un echipaj de la Poliție și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență George Enescu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce pompierii au acționat pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicul, cu ajutorul unui buldoexcavator, autoutilitara a fost trasă cât mai aproape de marginea drumului. Se așteaptă intervenția unui utilaj greu pentru a o repune pe roți.

Citește și:  Accident grav pe DN 14, în localitatea Șeica Mare. Șoferul este inconștient

Un alt accident a avut loc pe raza localității Dumbrăvița, atunci când un autoturism a derapat și a intrat într-un parapet de pe marginea drumului.


Vă reamintim că județul Botoșani se află sub o avertizare meteorologică tip "Cod Portocaliu" de ninsori abundente și viscol până mâine, la ora 14:00. În acest context, pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă.

Citește și:  Accident rutier grav între un TIR, o autocisternă și un autoturism

Accident grav pe DN 14, în localitatea Șeica Mare. Șoferul este inconștient

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 14, în localitatea Șeica Mare. Șoferul este inconștient.

Un accident rutier a avut loc, în cursul zilei de azi, pe DN 14, în localitatea Șeica Mare. Un șofer de 77 de ani a pătruns pe drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu capul tractor al unui ansamblu TIR condus pe direcția Mediaș-Sibiu de către un sibian în vârstă de 23 de ani. Șoferul autoturismului este inconștient, preluat de echipajele medicale și transportat la spital.

Citește și:   Accident rutier grav între un TIR, o autocisternă și un autoturism

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si