Pompierii din Sibiu au intervenit, joi, pentru a debloca uşa unui apartament, iar în interior au găsit cadavrul unei femei de 84 de ani şi un bărbat de 87 de ani imobilizat la pat. Bărbatul este transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Ce au anunțat autoritățile

„O autospecială de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă pe strada Rahova din municipiul Sibiu, pentru a debloca uşa unui apartament.

Pompierii au pătruns în locuinţă fără a fi înregistrate pagube materiale. În locuinţă a fost găsită şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 84 de ani care prezenta rigiditate cadaverică”, a transmis, joi, ISU Sibiu.

Citește și: Prima imagine cu pilotul care a supraviețuit tragediei din Mexic. Acesta a sărit din balon

Sursa citată a mai precizat că în apartament a mai fost găsit un bărbat, de 87 de ani, imobilizat la pat, cu diferite afecţiuni medicale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Panică într-un campus din Suceava, după ce un student și-a pus telefonul la încărcat și a izbucnit un incendiu

„Bărbatul a fost evaluat medical de echipajul SMURD şi este transportat la UPU Sibiu pentru investigaţii medicale”, a mai transmis sursa citată.

Citește și: VIDEO- Incendiu puternic în localitatea Baia. O anexă gospodărească a fost făcută scrum

Pompierii au fost alertaţi de vecinii care nu o mai văzuseră pe femeie.

Citește și: 22 martie – Ziua Internațională a Apei. De ce e important să evităm consumul inutil de apă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si