Bărbatul a ajutat ieri la salvarea femeii gravide din Botoșani, care a născut asistată prin videocall.

Un șofer pe utilaj de deszăpezire a fost găsit mort în biroul instituției

Bărbatul lucra la Secția Drumuri Naționale (SDN) din Botoșani și a fost găsit decedat în această dimineață de către un alt coleg.

Citește și: VIDEO- Moldova este sub nămeți! Zeci de drumuri naționale și județene au fost blocate

Acesta ar fi lucrat nonstop pentru a ajuta la deszăpezirea drumului din Crasnaleuca, acolo unde se afla femeia gravidă. Însă nu s-a oprit aici, bărbatul a dorit să participe și la deszăpezirea drumului din Săveni, dar inima i-a cedat.

Ce spun apropiații bărbatului decedat

"Era un om extraordinar și foarte dedicat muncii și oamenilor. A muncit până la epuizare. A tras tare la cazul cu copilul născut acasă, să reușim să îl aducem în grija cadrelor medicale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un nou cod portocaliu de viscol și ninsoare în nordul Moldovei

A muncit și peste noapte și la un moment dat a spus că se simte obosit și a mers în bază, la Săveni, să se odihnească. A fost găsit dimineață, fără suflare", a spus un apropiat al acestuia, potrivit  monitorulbt.ro.

Citește și: Circulația rămâne închisă pe unele tronsoane din județele Suceava și Botoșani

Un alt coleg susține că bărbatul a salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui. Acesta îl descrie ca fiind un adevărat profesionist și care pleca acasă doar când se termina munca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si