Un adolescent de 15 ani ar fi folosit o curea pentru a o strangula pe Alice Oliveira de Moura- prietena surorii sale, o fetiță de șase ani care a apărut când era singur acasă și a întrebat-o dacă se poate juca cu sora lui. După gestul teribil, băiatul ar fi acoperit apoi capul lui Alice Oliveira de Moura cu o pungă de plastic și ar fi îngropat-o în grădină. 

Corpul copilului a fost îngropat în grădină

Alice Oliveira plecase să se joace cu prietena ei miercuri, 5 aprilie, în jurul orei 15.00, dar părinții ei s-au îngrijorat când aceasta nu s-a mai întors acasă în cursul zilei. Poliția din Araci, Brazilia, a descoperit joi, 6 aprilie, corpul tinerei îngropat în pământ în spatele casei prietenei sale. Atunci, ei l-au arestat pe adolescent, care este fratele prietenei, și l-au interogat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se presupune că adolescentul a folosit o curea pentru a o strangula pe fată înainte de a o îngropa. El nu a dat niciun motiv pentru crimă. Băiatul îi spusese lui Alice Oliveira că sora lui nu era acasă când a bătut la ușă, susțin rapoartele. Dar, deși a fost acuzat de omucidere și de ascunderea unui cadavru, motivul rămâne necunoscut.

Citește și: Criminalii cântărețului XXXTentacion și-au aflat sentința. Își vor petrece restul vieții în închisoare

Fotografii ale lui Alice Oliveira au fost făcute publice și au fost aduse omagii copilului.

Oamenii au fost șocați de crima îngrozitoare

Scriind pe Facebook, oamenii și-au împărtășit gândurile și i-au adus un omagiu micuței Alice Oliveira.

"Să te odihnești în pace", a postat ieri o femeie. "Cât de trist", a scris un alt utilizator de Facebook.
Un al treilea a scris: "Sunt șocat să citesc o veste atât de tristă și traumatizantă. Locuiesc aproape de orașul în care a trăit acest îngeraș, așa că este greu de înțeles. Gândurile mele sunt alături de familia ei în ceea ce trebuie să fie un moment extrem de dificil și supărător”.

Între timp, trupul fetiței a fost dus la un centru medical pentru autopsie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si