Femeia a fost trântită la pământ de individul care se afla în spatele ei și care s-a repezit să îi ia geanta după cum arată imaginile surprinse pe camerele de luat vederi.

După câteva ore de la incident, un jandarm aflat în timpul liber a recunoscut semnalmentele agresorului anunțate de oamenii legii. Jandarmul a anunțat imediat prin dispecerat polițiștii.

Bătrână jefuită în plină stradă în Piatra Neamț.

Bătrână jefuită în plină stradă în Piatra Neamț.

[Sursa foto: Captură video]

Polițiștii l-au audiat pe bărbat și fac cercetări. Au întocmit un dosar pentru tâlhărie

În zona în care bărbatul l-a văzut pe agresorul bătrânei a venit un echipaj de jandarmi care l-au dus la polițiști pentru audieri, cercetările sunt continuate și polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru tâlhărie.

Bătrâna în vârstă de 77 de ani a fost preluată de un echipaj medical și dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul care a agresat-o a fost deja reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în scurt timp Parchetului de pe lângă judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Doi poștași sunt acuzați că ar fi reținut bani din pensii și ajutoare sociale. Cum au reușit să păcălească oamenii

Ce au transmis autoritățile?

„Autorul unei fapte de tâlhărie a fost identificat de un jandarm aflat în timpul liber

Vineri, în jurul orei 18.30, colegul nostru, Valentin, în timp ce se afla în timpul liber, a observat, pe bulevardul Decebal din Piatra Neamț, un bărbat care corespundea cu descrierea și informațiile primite în timpul programului de lucru.

Bărbatul deposedase o femeie de geantă, prin violență, pe strada Cuza Vodă din municipiul Piatra Neamț, faptă semnalată prin apel la 112, în jurul orei 12.30.

Citește și: Doi români și un moldovean au fost prinși după un an de la un jaf în Italia. Inculpații au tâlhărit un bărbat care câștigase 5 milioane de euro la Loto

Jandarmul a anunțat imediat dispeceratul unității, iar în zonă a fost trimis echipajul de jandarmerie care a identificat persoana în cauză, pe strada George Coșbuc.

Au legitimat-o și au condus-o la sediul Poliției Municipiului Piatra-Neamț, fiind întocmite actele de sesizare pentru continuarea cercetărilor”, au spus reprezentanții Jandarmeriei Piatra Neamț.

Citește și: Un italian care a câștigat la loto a fost sechestrat și jefuit de doi români și doi moldoveni. Victima câștigase 5 milioane de euro cu un loz răzuibil


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si