Tânăra avea 25 de ani  și multe dorințe de împlinit. Ea era studentă la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău. Administrația instituției a transmis un mesaj de condoleanțe. Elena era ,,o fire pozitivă și vivace”, se arată în mesaj.

Citește și: O româncă a fost ucisă în Irlanda. Criminalul este căutat de autorități

Familia, apropiații și colegii tinerei sunt devastați de durere.

„Întreaga comunitate academică a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă” din Chișinău își exprimă profunda îndurerare în legătură cu trecerea subită în neființă a Elenei Cojocaru, studentă a anului II de studii, la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine.

În aceste momente cumplite și sumbre, aducem sincere condoleanțe familiei extrem de îndurerate și tuturor celor care au cunoscut-o pe Elena, o studentă cu rezultate academice remarcabile, o fire pozitivă și vivace.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dumnezeu să o odihnească în pace….Zbor lin spre ceruri, dragă Elena…” scrie în mesaj.

Nu se știe cauza exactă a decesului studentei

Pe 3 aprilie 2023, cadavrul unei tinere a fost găsit într-un apartament din sectorul Râșcani.

Citește și: Planul diabolic al unei femei: A păcălit o adolescentă să-i ucidă soțul. Cei doi fii ai ei au fost implicați în tentativa de asasinare

Tânăra avea 25 de ani și era studentă. Conform examinării de către medicul legist, urme de moarte violentă pe cadavru nu au fost depistate.

Citește și: Incredibil cum a reușit acest bărbat să-și salveze soția de la moarte în ultimul moment! Vecinul lor trăgea focuri de armă spre ei

„Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei medico-legale și pentru a se stabili cauza decesului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă. Politiștii urmează să stabilească toate circumstanțele.”, au anunțat autoritățile în momentul depistării cadavrului.

Citește și: Declarațiile uluitoare ale fotbalistului brazilian care și-a ucis cu bestialitate amanta, apoi a făcut închisoare. Bruno Fernandes de Souza nu are regrete! „Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Am făcut o greșeală”  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si