Anca Alungulesei, nutriționist: Meniul echilibrat este, în primul rând, un meniu pe care ți-l pregătești acasă. Nu este nevoie să ai 10 feluri de mâncare, poți să ai 3 și este mai mult decât suficient. Evident avem friptură de miel pe care obligatoriu ar trebui să o asezonăm cu salate, legume, să nu mâncăm foarte multă friptură de miel.”

Citește și: Paște 2023. Meniu complet pentru sărbătoarea Învierii Domnului

Meniul complet pentru masa de Paște

De pe masa de Paște nu va lipsi nici salata de bouef și drobul din miel.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Anca Alungulesei, nutriționist: ”Dacă pregătim salata bouef cu maioneză făcută în casă și nu cumpărată, este în regulă, avem drobul care este minunant din punct de vedere al ingredientelor pentru că drobul se gătește din organe și organele sunt bogate în nutrienți de care corpul nostru are nevoie.”

Nutriționiștii ne recomandă să ne hidratăm

Nutriționiștii spun că este foarte important să ne hidratăm în această perioadă.

Anca Alungulesei, nutriționist: ”Să nu uităm, în primul rând, să ne hidratăm. Este extrem de important, oricât de gustoasă ar fi mâncarea și oricât am avea senzația de foame, întotdeauna primul pas este să bei apă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si