Anca Alungulesei, nutriționist: ” Meniul echilibrat este, în primul rând, un meniu pe care ți-l pregătești acasă. Nu este nevoie să ai 10 feluri de mâncare, poți să ai 3 și este mai mult decât suficient. Evident avem friptură de miel pe care obligatoriu ar trebui să o asezonăm cu salate, legume, să nu mâncăm foarte multă friptură de miel.”
Citește și: Paște 2023. Meniu complet pentru sărbătoarea Învierii Domnului
Meniul complet pentru masa de Paște
De pe masa de Paște nu va lipsi nici salata de bouef și drobul din miel.
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
Anca Alungulesei, nutriționist: ”Dacă pregătim salata bouef cu maioneză făcută în casă și nu cumpărată, este în regulă, avem drobul care este minunant din punct de vedere al ingredientelor pentru că drobul se gătește din organe și organele sunt bogate în nutrienți de care corpul nostru are nevoie.”
Nutriționiștii ne recomandă să ne hidratăm
Nutriționiștii spun că este foarte important să ne hidratăm în această perioadă.
Anca Alungulesei, nutriționist: ”Să nu uităm, în primul rând, să ne hidratăm. Este extrem de important, oricât de gustoasă ar fi mâncarea și oricât am avea senzația de foame, întotdeauna primul pas este să bei apă.”