Un cioban și-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost la un pas de a fi sfâșiat de viu de un urs, în Mureș. Bărbatul se afla pe câmp atunci când a zărit animalul sălbatic venind spre el.

Deși a încercat să fugă pentru a se salva, ursul l-a prins de un picior.

Citește și: FOTO- Dosare penale pentru braconaj piscicol în Constanța. Au fost legitimate peste 200 de persoane

Cum a reușit bărbatul să se salveze în ultima clipă?

Clipele de groază au avut loc la o stână din județul Mureș. Ciobanul se afla pe pășune cu oile sale, atunci când a văzut cum ursul se apropie. El a încercat să se ascundă într-un copac, dar din nefericire animalul sălbatic l-a simțit și l-a prins din urmă.

„A venit direct acolo, în zona unde era el cu oile. El așa zice că a vrut să se ferească și a fugit din calea ursului. Ursul s-a dus după el, adică a fugit după el. El a încercat să începe un copac. A fost ajutat de câini", a precizat un medic de pe ambulanță. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește și: Fetiță de 6 ani, mutilată de doi câini agresivi, după ce au sărit peste un gard/ ”Am aruncat cu un scaun în câine”

Așadar, viața ciobanului a fost salvată de câinii de pază ai stânei care l-au speriat pe urs. Totuși, victima atacului a suferit multiple leziuni la piciorul stâng și a fost transportat în stare stabilă la spitalul din Târgu Mureș.

Citește și: O persoană a fost atacată de urs la Sovata. Bărbatul a fost transportat la spital

„A fost adus în serviciul de urgență un pacient în vârstă de 35 de ani de la Sovata. Un cioban la stână a fost atacat de un urs. Din fericire, a reușit să se cațere într-un copac acest pacient. A suferit doar plăgi mușcat la nivel de membru inferior stâng. Este sub investigații imagistice", a spus Liana Zaharia, medic primar, potrivit antena3.ro

Citește și: Un tânăr care făcea jogging a fost ucis de un urs, în Italia

Familia bărbatului cere autorităților să stea cu ochii pe animalele sălbatice din zonă pentru a fi evitate astfel de incidente sau chiar eventuale tragedii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si