Un bărbat de 73 de ani a căzut de la etajul 1 al Spitalului din Ploiești, județul Prahova, după ce i s-ar fi făcut rău. În acel timp, vârstnicul nu făcea nimic special, ci se uita pe geam.

Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor, ulterior fiind preluat pentru îngrijiri medicale de specialitate. Acesta s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut.

Citește și: Noi detalii în cazul ciobanului atacat de un urs, la o stână din Mureș. Metoda incredibilă prin care s-a salvat: „A venit direct acolo, în zona unde era el cu oile”

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Bărbatul era internat la spital în urma unei operații de prostată. Potrivit antena3.ro, bărbatul fusese și diagnosticat cu cancer.

În urma căzăturii, ca urmare a impactului cu solul, a suferit o fractură cominutivă de humerus stâng, fractură de bazin și traumatism cranio-cerebral.

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce”. Declarații cutremurătoare ies la iveală în cazul tânărului ucis de Monica Odagiu

O persoană a căzut de la înălțime în incinta unei societăți comerciale

O persoană a căzut de la înălțime în incinta unei societăți comerciale, iar două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost nevoite să intervină.

Aceștia au găsit la fața locului un bărbat prăbușit pe o bucată de beton de la 10 metri înălțime. 

Citește și: VIDEO| Și-a ucis colega de facultate, apoi a mâncat-o. Criminalul a devenit scriitor și a umblat liber pe străzi: „A mâncat-o pentru că era prea frumoasă!”

Cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, victima, conștientă și cooperantă, a fost coborâtă și predată echipajelor SAJ, care i-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si