Cunoscutul interlop din Gorj, zis și „Sandokan” s-a predat singur, marți după-amiază, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj. A fost condamnat definitv la închisoare cu executare timp de 8 ani și 8 luni pentru tentativă de omor.

Interlopul „Sandokan” s-a predat singur la poliție

În timpul predării, în videoclipul transmis live, Sandokan a spus că:  „Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în ton cu legea”.

Citește și: VIDEO- Polițiștii din Iași au descins la persoanele bănuite că ar fi luat parte la bătaia unui om de afaceri

Interlopul nu a mai așteptat să fie căutat de mascați, pentru arest, motiv pentru care și-a făcut bagajele și a venit singur la poliție să se predea.

Citește și: VIDEO- Scandal de proporții în fața unui club la Iași. Un cunoscut afacerist a fost implicat

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

S-a prezentat la sediul IPJ Gorj și, înainte să fie dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, a mai explicat fanilor de pe Facebook decizia luată:  „Am venit să mă predau, ca să

nu mă mai dea băieții în urmărire și să mă ia cu mascații. Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în ton cu legea. Ne întâlnim când ne vom vedea”.

Citește și: Percheziții la vila manelistului Nicolae Guță din Petroșani

De ce a fost acuzat interlopul „Sandokan”

Interlopul de Gorj a fost condamnat în 2022, de către Tribunalul Gorj, la 8 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru tertativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ulterior, Curtea de Apel Craiova a luat aceeași decizie.

Citește și: Bărbat- arestat pentru trafic de droguri. A fost prins cu jumătate de kilogram de 3-Clorometcatinona

Alături de Sandokan, în același dosar au mai fost implicate ale două rude ale acestuia.

Citește și: Descinderi la traficanții de droguri din Arad. 34 de persoane sunt audiate

Toți trei au fost părtași la un scandal în 2016 în cartierul Obreja, unde au folosit pistoale și arme, iar două persoane au fost rănite.

Citește și: VIDEO- Incredibil! Pragul dezincriminării abuzului în serviciu a fost eliminat după o dispută în Parlament


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si