Informații tulburătoare ies la iveală cu privire la ultimile două ore din viața tânărului lovit cu autoturismul de Monica Odagiu. Cu doar câteva ore înainte ca accidentul să se producă, o ambulanță a fost solicitată la locul de muncă al bărbatului.

Citește și: Mama lui Alexadru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu, își strigă disperarea la căpătâiul fiului ei: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

În momentul în care echipajul de pe ambulanță a sosit la fața locului, bărbatul deja plecase. Salvatorii au început să îl caute prin împrejurimi, însă nu a fost găsit.

Surse Antena 3 CNN spun că bărbatul consuma frecvent băuturi alcoolice, iar cu câțiva ani în urmă fusese plecat din țară pentru a-și face o viață mai bună.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Vocea clonată a unei fete de 15 ani, cu ajutorul AI, a transmis un mesaj de coșmar părinților. "Am crezut că voi muri"

Mama lui Alexadru, tânărul ucis în accident de Monica Odagiu, își strigă disperarea la căpătâiul fiului ei: „Nu ar fi făcut niciodată asta!”

Accidentul provocat de Monica Odagiu a lăsat o rană adâncă în sufletele apropiaților lui Alex. Deși ei nu o învinuiesc pe actriță, accidentul mortal i-a „răpit” viața lui Alex.

La data de 9 aprilie, actrița  Monica Odagiu   a lovit mortal un tânăr, pe Alexandru Murgu. El nu a mai avut nicio șansă la viață, iar acum familia sa se pregătește de înmormântare.

Oamenii legii anchetează cazul pentru a vedea circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine este vinovatul.

Citește și:  „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce”. Declarații cutremurătoare ies la iveală în cazul tânărului ucis de Monica Odagiu

La Capela Bisericii Sf. Ioan Botezătorul zace trupul neînsuflețit al lui Alexandru Murgu. Acolo, familia, prietenii și toți cei care l-au cunoscut pe Alexandru își iau rămas bun de la el, după ce el a plecat în ceruri.

La apariția presei, la capelă s-a iscat o mică dispută. Conflictul a fost aplanat chiar de mama lui Alex.

Mama tânărului a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiul ei.

Citește și: „Nu s-a sinucis pentru că nu avea de ce”. Declarații cutremurătoare ies la iveală în cazul tânărului ucis de Monica Odagiu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si