Vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă după ce autoritățile din Brașov au anunțat că sezonul de schi va fi prelungit până la sfârșitul lunii.

Sezonul de schi a fost prelungit până pe 23 aprilie

„Având în vedere condiţiile meteo favorabile din ultima perioadă, inclusiv ninsorile din cursul nopţii şi zilei de ieri, care au permis menţinerea pârtiilor într-o stare bună, sezonul se prelungeşte până în data de 23 aprilie.

Dacă starea pârtiilor va fi în continuare în condiţii optime, sezonul va fi prelungit până la 30 aprilie, dată până la care este valabilă convenţia cu Ana Teleferic pentru utilizarea în comun a transportului pe cablu. Se schiază în condiţii bune pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roşu, cu ieşire la telescaunul Ruia ”, anunţă, joi, Primăria municipiului Braşov.

Citește și: VIDEO- Avalanșă în Munții Alpi! 5 persoane au murit iar un schior este încă dispărut

Administrația locală a anuțat că în zona inferioară a masivului Postăvaru pârtiile nu oferă condiţii optime pentru desfășurarea activităților de iarnă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un schior a murit după ce a căzut dintr-o telegondolă în Munții Alpi

Autoritățile îi atenționează pe iubitorii sporturilor de iarnă că există riscul unor accidente în anumite zone și perioade ale zilei

„Având în vedere că prelungirea sezonului până la sfârşitul lunii aprilie depinde de condiţiile meteo, îi rugăm pe iubitorii sporturilor de iarnă să îşi achiziţioneze ski-pass-uri adaptate acestei perioade, astfel încât să îşi poată consuma punctele cumpărate.

Conform discuţiilor cu operatorul sistemului de transport pe cablu, în această perioadă va fi suspendată comercializare ski-pass-urilor cu valorile cele mai mari, respectiv cele de 240 de puncte şi cele de 10 zile”, menţionează administraţia locală.

Citește și: Schior de 18 ani, ucis după ce a fost prins de avalanșă în Elveția

Turiștii se vor bucura în Poiana Brașov de telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiul Ruia, programul de funcționare al acestora fiind până la ora 16:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si