Din primele informații transmise de la fața locului, un autoturism s-a răsturnat, iar 5 persoane au fost rănite, printre care trei adulți și doi copii. Două dintre victime au rămas încarcerate, transmite  Replica online.

Doi copii grav răniți în accident

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD B2 de la Detașamentul Cernavodă, un echipaj SMURD B2, o autospecială de stingere cu apă şi spumă și autospeciala de transport victime multiple de la Detașamentul Medgidia și un TIM C de la Detașamentul Palas.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un fotbalist: A murit după ce și-a dat foc în fața secției de Poliție

Victimele implicate în accident sunt conștiente. Toate persoanele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale amănunțite.

O mașină a fost spulberată de tren. Două persoane grav rănite, dintre care una în stare de inconștiență

Un accident feroviar grav a avut loc în Vinerea Mare, în jurul prânzului, când un autoturism a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată, pe drumul judeţean care face legătura între localităţile braşovene Cărpiniş şi Prejmer.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc pe DJ 112 D între localitățile Cărpinis și Prejmer, transmis autoritățile. Două persoane au fost rănite grav, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani şi un tânăr de 18 ani.

Citește și: Un bărbat a murit subit, la secția de Poliție, în timp ce dădea declarații. Omul fusese bătut în parcarea unui magazin/ Cauza morții

„  Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, unde un autoturism a fost lovit de tren.  Primele date indică existența a două persoane vătămate corporal, dintre care una în stare de inconștiență.

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și la acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul  ”, a declarat agentul șef principal, Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit Realitatea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si