În timpul deplasării lui Putin pe fronturile din Ucraina, pe site-ul președinției ruse au apărut și imagini cu vizita liderului rus. Acesta s-a întâlnit cu mai mulți comandanți militari pentru a se interesa despre situația actuală de pe front.

Putin a vizitat fronturile din Ucraina

Kremlinul a anunțat marți că, în Herson, una dintre regiunile controlate parțial de Rusia, Vladimir Putin a participat la o întâlnire a comandamentului militar.

Citește și: O rusoaică a pozat nud lângă un copac sacru din Bali. Ce a pățit la 5 zile după arestare

De asemenea, potrivit digi24.ro, Putin a primit rapoartele comandanților forțelor aeriene și grupului armat „Dnepru”, dar și ale altor ofițeri superiori, care i-au adus la cunoștință situația din regiunile Herson și Zaporojie, proclamate ale rușilor în urma unor referendumuri ilegale.

Citește și: VIDEO: Rusia a testat cu succes „Arma Diavolului” în sudul țării

Rușii s-au retras din Herson în noiembrie 2022, mutându-și forțele pe malul opus al fluviului Nipru în așteptarea contraofensivei ucrainene. Potrivit agenției oficiale de presă RIA, la întâlnirea de la sediul „Dnepr”, Putin a cerut armatei să facă schimb de informații și să ofere detalii cu privire la situația din Herson și Zaporojie.

Citește și: Volodimir Zelenski- prezent în prima linie pe front, pentru a-i sprijini pe ucraineni

Cadouri inedite pentru soldații ruși. Au primit icoane cu Vladimir Putin de Paște

Războiul Rusia-Ucraina continuă de mai bine de un an. Soldații ruși aflați pe front au primit cadouri ciudate în preajma sărbătorilor pascale. Pe lângă alimente, în colete au găsit icoane cu președintele Vladimir Putin, dar și apă sfințită.

Militarii ruși au primit cadouri neașteptate chiar de Paște.  Membrii partidului aflat la putere,  Rusia Unită, au trimis colete cu accesorii bisericești militarilor ruși aflați pe front.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În ele se aflau, pe lângă alimente, icoane cu președintele Vladimir Putin, dar și apă sfințită.

Citește și:  Ce a pățit miliardarul rus care l-a făcut "Satan" pe Vladimir Putin

Soldații au fost răsplătiți în preajma sărbătorilor pascale cu obiecte bisericești cu chipul lui Vladimir Putin.

Autoritățile le-au trimis colete cu accesorii bisericești militarilor ruși aflați pe front.

Vladimir Putin- cadouri neașteptate pentru soldații ruși

Cu ocazia sărbătorilor pascale, soldații ruși au primit mai multe pachete. Acestea au fost trimise la Zaporojie, unde, poate, va începe contralovitura Forțelor Armate ale Ucrainei.

Citește și:  Vladimir Putin nu va fi arestat de Ungaria în cazul intrării în țară

Citeste si:  „A fost prima oară când am spus «Doamne, ia-mă și pe mine!»”. Cristina Matache, mama uneia dintre victimele de la Colectiv, retrăiește moment cu moment ultimele ore din viața fiicei sale- kanald.ro

Citeste si:  Cristina Spătar, pentru prima oară alături de fiul soțului ei! Ipostaza emoționantă în care ea și Vicențiu Mocanu au fost surprinși, împreună cu cei trei copii ai lor- wowbiz.ro

Pe 17 aprilie 2023, pe platforma Telegram a fost postat un videoclip cu conținutul pachetului de la partidul Rusia Unită pentru militarii ruși.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Soldații au deschis un pachet, unde, pe lângă cereale, tăiței și conserve, se găsea o sticlă întreagă de apă sfințită. Se pare că rușii au primit astfel de cadouri de Paște.

Lângă apă, era și o pungă cu inscripția „Pentru rugăciune”. Nu este prima dată când Federația Rusă trimite obiecte asemănătoare militarilor săi.

Citește și:  Muniție provenind din al Doilea Război Mondial, descoperite de un localnic într-o pădure din Argeș

Cu doar câteva luni în urmă, o situație similară a fost și cu lumânările. La acea vreme se specula că acestea salvează de gloanțe.

În anul 2020, pe internet au apărut știri cu icoane care îl înfățișau pe președintele Rusiei Vladimir Putin care erau vândute pe unul dintre aeroporturile din Sankt Petersburg.

Citește și:  LIVE UPDATE Ziua 419 de război în Ucraina: Polonia și Kievul vor relua negocierile cu privire la cereale ucrainene


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si