Adinel Olariu și echipa sa au o mulțime de solicitări în această perioadă. Aproape în fiecare zi se află în serele cu flori, acolo unde aleg pentru clienți cele mai frumoase și sănătoase plante de grădină.

Citește și: 3 flori potrivite pentru persoanele cu alergii

Trebuie să știm să ne alegem plantele care să se potrivească anotimpului

Un prim pas pentru amenajarea unei grădini este alegerea potrivită a plantelor ornamentale, care să reziste vremii capricioase de primăvară. Brăduții nu sunt tocmai o alegere potrivită dacă nu locuim în zona montană. În schimb, avem mai multe variante.

Citește și: Parcare amenajată printre morminte și copăcei ornamentali. Este ideea inedită a Primarului din Petroșani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Adinel Olariu: ”Dacă tot mergem, vreau să luăm și un pin de picior, sunt preferații mei, sunt eleganți și rămân pitici și dau o notă de eleganță grădinii.”

În afară de românii pasionați de îngrijirea grădinii, cei mai mulți au început să apeleze la echipe speciale, care readuc curtea la viață.

Monica a apelat la aceste servicii și supervizează atent montarea plantelor de curte.

Monica Pițigoi, client: ”Ieftin nu este, dar niciun produs nu e ieftin. Ne-am obișnuit să luăm ieftin, dar care costă mai mult. Dai un ban, dar știi că face.”

Cât costă să îţi amenajezi o grădină 

Prețurile pentru amenajarea unei grădini diferă în funcție de suprafață.

De exemplu, pentru o grădină de aproape 100 de metri pătrați suma poate începe de la 1.000 de euro.

Larisa Rațiu, reporter Kanal D:  ”Amenajarea unei grădini de aproximativ 100 de metri pătrați poate pleca de la suma de 1.000 de euro. Dacă vorbim despre amenjarea standard, adică doar cu gazon, poate depăși 10.000 de euro, asta în funcție de plantele pe care clientul și le dorește.”  

Ce flori poți planta în grădină

Specialiștii recomandă să alegem plantele rezistente, cele care sunt adaptate la tipul nostru de climă. În țara noastră, cele mai populare sunt tuia, tufele de hortensia sau laurul englezesc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si