Cetățenii din Lețcani au blocat trecerea de pietoni unde copilul de trei ani a fost lovit mortal de un TIR. Locuitorii doresc să se facă dreptate, motiv pentru care traversează continuu cu lumânări aprinse în semn de omagiu pentru băiatul decedat.

Trafic blocat de protestatari în Lețcani, după moartea copilului lovit de TIR. Oamenii traversează continuu cu lumânări aprinse pentru micuț

Potrivit bzi.ro, la sediul Prefecturii Județului Iași are loc o ședință cu autoritățile locale din Lețcani în vederea tragediei mortale de ieri.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a fost găsit decedat în parcarea unui supermarket din Bacău

Citește și: Grav accident rutier. Printre victime se numără un copil de șase și unul de 16 ani

De asemenea, traficul se desfășoară cu dificultate pe ambele sensuri din cauza prezenței tot mai multor persoane. Locuitorii din Lețcani traversează continuu cu lumânări aprinse pentru comemorarea micuțului decedat. La fața locului a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de polițiști și de jandarmi.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Cine este Daria, adolescenta de 16 ani care a murit în Sâmbăta Mare. Familia tinerei este sfâșiată de durere: „O să ne lipsească zâmbetul tău molipsitor!”

Tragedie în Iași: un copil a murit după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni

Doi copii și tatăl lor au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni, în Iași.

Unul dintre cei mici a murit, iar celelalte două victime se află în stare gravă.

Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din localitatea Lețcani din județul Iași.

Un copil a murit, iar alte două victime sunt în stare gravă.

Doi copii și tatăl lor au fost loviți de un TIR pe trecerea de pietoni

"Astăzi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat.

Citește și:  Accident rutier în Bistrița: două persoane au fost rănite

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă" și ,,vătămare corporală din culpă".În acest moment, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers",  potrivit  Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si