Un incendiu a izbucnit, joi seară, la o casă de copii din județul Alba, iar 13 copii şi însoțitorul s-au evacuat.

„Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu în loc. Rimetea. Este vorba despre un incendiu izbucnit în interiorul unei camere la o casă de copii din localitate”, a transmis ISU Alba.

Citește și: VIDEO- Cel puțin o persoană a murit şi cinci au fost rănite după ce o parcare supraetajată s-a prăbușit în Manhattan

Sursa citată a precizat că, până la sosirea echipajelor de intervenție, 13 copii împreună cu însoțitorul grupului s-au autoevacuat.

„La momentul de faţă incendiul este lichidat. Au ars obiecte de mobilier din interiorul camerei”, a mai transmis sursa citată.

Mai mulți elevi și profesori au fost evacuați în urma unui incendiu la o școală din Arad

Un incendiu a izbucnit la şcoala din Socodor, județul Arad, acolo unde circa 50 de persoane, elevi și angajați, au fost evacuați.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit celor de la ISU Arad, pompierii intervin în aceste momente pentru a stinge flăcările.

Citește și: Incendiu în Iași: o femeie a fost găsită carbonizată

„Personalul instituției de învățământ şi elevii s-au autoevacuat în condiții de siguranță- aproximativ 50 de persoane”, au transmis cei de la ISU Arad.

Incendiul a izbucnit la o grindă din podul clădirii.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari ai Detașamentului Ineu- Garda 2 Chișinău-Criş cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

Citește și: Incendiu la un imobil rezidențial din Dubai: 16 persoane au decedat

„Incendiul a fost localizat şi lichidat la nivelul grinzii, care era încorporată în perete şi în imediata apropiere a coşului de fum. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a transmis ISU Arad.

Citește și: LIVE UPDATE Ziua 420 de război în Ucraina: Peste 7.000 de soldați ucraineni au fost dați dispăruți. Liderii de la Kiev și de la Kremlin au fost pe frontul din Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si