Constantin a murit, deși mai avea multe planuri de realizat. Timp de aproape 20 de ani a fost, pe rând, militar în termen jandarm, dar și elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și subofițer operativ în cadrul Jandarmeriei Botoșani. De curând, bărbatul a fost învins de o boală nemiloasă. El a luptat până în ultimul moment, alături de cei dragi.

Ce au anunțat colegii lui Constantin

Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani a anunțat că:

Citește și: Un fotograf homeless care trăia în mașină, prins în "apocalipsa" din parcarea prăbușită

„Duminică, la ora 12.00, la biserica Sfânta Vineri din municipiul Dorohoi, ne vom lua rămas bun de la colegul nostru, plutonier major Zăicescu Constantin, care a trecut la Domnul joi dimineață, lăsând în urmă o soție îndurerată și un băiețel care nu se va mai putea bucura de vocea sa blândă.
La doar 39 de ani, după ce timp de aproape 20 de ani a fost, pe rând, militar în termen jandarm, elev al Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și subofițer operativ în cadrul Jandarmeriei Botoșani, a fost învins de o boală necruțătoare, cu care a luptat, alături de cei dragi, din toate puterile.
Costică a fost un jandarm cu o înaltă ținută morală, un bun profesionist, un soț iubitor, un tată dedicat și, pentru toți cei care l-au cunoscut și respectat, un prieten adevărat.


Dumnezeu să te odihnească în pace, camarade!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Doliu la Dinamo. A murit legenda care a adus apelativul de „câinii roșii”

Citește și: A murit Sanda Manu, regizor și profesor universitar

Constantin Zăicescu a fost internat la Institutul Clinic Fundeni și traversa o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. A fost diagnosticat cu anemie aplazică idiopatică și avea nevoie de sânge din grupa A2, Rh pozitiv. Jandarmul avea nevoie de transfuzii de sânge urgent, iar ulterior a decedat.

Citește și: Doliu în lumea muzicii! A murit Moonbin, membrul trupei de K-Pop ASTRO. Artistul avea doar 25 de ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si