Un mare eveniment adresat studenților a început pe 24 aprilie în București la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica din București și se va desfășura până pe data de 8 mai. Evenimentul ”15 ani în 15 zile”, sărbătorește de fapt cei 15 ani de funcționare fără pauză a Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră în cadrul UPB care a adus un număr impresionant de studenți consiliați în carieră și psihologic.

Activități din cadrul evenimentului

Pentru că studenții au nevoie de echilibru și consiliere psihologică, pe lângă webinarele realizate de psihologul Radu Leca, au fost menținute workshopurile educaționale realizate de restul colegilor Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră. Acum, cei 15 ani de consiliere în carieră și consiliere psihologică vor fi și mai vizibili pentru următoarele 15 zile în Cadrul Universității Politehnica din București.

Pe data de 26 aprilie va avea loc o activitate în care se vor recomanda cărți, apoi pe 27 aprilie la ora 17:00 urmând să aibă loc un eveniment de informare și prevenție a consumului de droguri. Tema va continua și următoarea zi cu discuții despre ”Seducția drogurilor- cum îi reziști”.

Citește și: El este studentul găsit mort într-un cămin din Capitală. Tatăl lui Cosmin este devastat de durere: „Nu ştiu ce să cred”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Evenimentul organizat de Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității Politehnica din București reprezintă un pas evolutiv în direcția adresabilității față de studenții din domeniul tehnic.

Informarea studenților cu privire la oferta bogată de servicii educaționale și psihologice din cadrul CCOC sporește vizibilitatea și notorietatea Centrului. Universitatea Politehnica din București oferă necontenit studenților săi posibilitatea evoluției academice în timp real, toate cele 15 facultăți ale sale. Alături de doamna profesor Nicoleta Litoiu, Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră evoluează necontenit”, a spus psihologul Radu Leca.

Radu Leca - psiholog

Radu Leca - psiholog

[Sursa foto: Radu Leca - Facebook]

Ziua de 29 aprilie va fi o zi destinată recomandărilor de filme, pe data de 30 aprilie va avea loc un eveniment online despre ”Înțelegerea importanței studiului individual”, iar pe 1 mai studenții vor discuta despre” Ce reprezintă Ziua Muncii pentru fiecare dintre noi?”. Ziua de 2 mai este ”Ziua tinerilor”, în care vor avea loc întâlniri cu studenții la Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, iar aceștia vor putea încerca testarea psihologică și jocurile de dezvoltare personală.

3 mai va fi ”Ziua carierei”, în care studenții pot primi feedback pentru CV-ul lor și pot efectua teste de carieră, pe 4 mai se va desfășura un atelier de comunicare nonverbală și inteligență emoțională- ”Creierul fericit, puterea îmbrățișării” iar pe data de 5 mai vor fi testimoniale cu studenții care au vizitat Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Iar în ultimele trei zile ale evenimentului va fi din nou o recomandare de cărți, un webinar ”Analiza și Evaluarea Psiho-emoțională” și festivitate de încheiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si