Dezvoltatorii de la compania Whatsapp  și-au obișnuit utilizatorii cu numeroase update-uri, care au inclus funcții menite să sară în ajutorul tuturor oamenilor. Una dintre cele mai noi funcții este cea care oferă posibilitatea de a folosi serviciul simultan pe diferite dispositive.

Citește și: Funcție nouă pe WhatsApp. Acest truc îți face conversațiile mai animate

În ce costă noua funcție a aplicației Whatsapp

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: ”Noua funcție va permite conectarea, în același timp, pe același cont de Whatsapp de pe patru telefoane diferite. Asta înseamnă că o persoană poate introduce același număr de telefon pe 4 smartphone-uri pe care le poate folosi în același timp. Această funcție îi va ajuta, în special, pe cei care aveau nevoie de telefoane diferite, respectiv unul personal și unul special pentru muncă.”

Până acum, aplicația Whatsapp punea la dispoziția utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la diferite dispozitive, precum telefon și laptop.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Profesorii vor putea să confiște telefoanele mobile elevilor

Larisa Rațiu, reporter Kanal D: ”Aplicația de telefonie oferea posibilitatea conectării la mai multe dispozitive în același timp cum ar fi telefon, PC, laptop sau tabletă. Un aspect important de reținut este că în cazul în care aveți un telefon dual sim, trebuie să alegeți un singur număr de contact pe care îl puteți folosi pentru contul de whatsapp.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si