Circulația din intersecția City Park Mall din Constanța a fost dirijată de un bărbat, enervat de aglomerația creată în trafic. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, dar și la polițiști, iar aceștia recomandă cetățenilor să nu realizeze asemenea activități pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere.

Citește și: Accident dramatic în Sibiu! Două fetițe, de 11 și 12 ani, au fost lovite pe o trecere de pietoni

Sistemul de semaforizare a fost oprit total sâmbătă, 22 aprilie, pentru câteva zile, aşa că şoferii au ajuns la capătul răbdării din cauza haosului creat în trafic.

În momentul de față, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate.

Citește și: Un copil a furat o mașină, apoi a provocat un accident în care o persoană a fost ucisă, iar alte zece au fost rănite

Un copil a furat o mașină, apoi a provocat un accident în care o persoană a fost ucisă, iar alte zece au fost rănite

Un adolescent de 13 ani a furat o mașină și a provocat un accident în care o persoană a murit, iar alte zece au fost rănite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Un adolescent din Teleorman a decedat în urma unui accident rutier

Accidentul s-a produs în SUA. Un ofițer de poliție a observat o mașină care circula neregulamentar, ulterior despre care s-a aflat că fusese furată.

Omul legii a încercat să oprească mașina, dar nu a reușit, așa că a pornit în urmărirea vehiculului. Accidentul s-a încheiat cu un accident mortal care a avut loc într-o intersecție. 

Citește și:  O femeie a decedat în urma unui accident rutier în Cluj

„Mașina s-a ciocnit cu alte două vehicule, provocând izbucnirea unor incendii la două dintre ele”, a precizat poliția americană.
O femeie și-a pierdur viața, iar aște zece au fost rănite, printre care și trei minori.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Victimele au fost transportate la spital. Pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea accidentului, poliția americană a deschis o anchetă.

Citește și:  Accident rutier grav în județul Giurgiu. Un motociclist a fost intubat

Accident rutier grav în județul Giurgiu. Un motociclist a fost intubat

Un accident rutier grav a avut loc, ieri, în județul Giurgiu la Valea Plopilor.

Victima este un tânăr de 24 de ani care este intubat. Impactul a fost atât de violent încât motociclistul a fost proiectat inconștient pe partea carosabilă. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și două ambulanțe SAJ. În sprijin, a fost solicitat și elicopterul SMURD.

Citește și:   Accident rutier mortal în București. Victima este un motociclist


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si