Incendiul a izbucnit imediat ce trenul de marfă a ajuns în gară, într-o zonă cu zeci de case. Mecanicul a fost cel care a observat fumul dens și a decuplat locomotiva de restul vagoanelor.
Din primele informații, focul ar fi izbucnit din cauza unor filtre de aer aflate deasupra generatorului, care nu erau curățate și s-au aprins.

Citește și: Explozie puternică urmată de un incendiu. Bubuitura s-a auzit într-un întreg cartier

„La fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip ABROLL, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanța SMURD a subunității. Până la sosirea forțelor de intervenție, mecanicul a decuplat locomotiva de restul vagoanelor și a acționat cu două stingătoare asupra focarelor”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, locotenent colonel, Camelia Roșca.

Citește și: Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

Explozie puternică urmată de un incendiu. Bubuitura s-a auzit într-un întreg cartier

O explozie puternică urmată de un incendiu s-a produs într-o hală din Galați. Explozia a fost auzită de un întreg cartier.

Potrivit ISU Galați, explozia s-a produs pe strada Ștefan cel Mare, într-o hală în care existau mai multe utilaje.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și:  Un incendiu s-a produs într-un bloc din Vatra Dornei. O femeie a fost intoxicată cu fum

Pompierii au reușit să stingă incendiul înainte ca acesta să se extindă la flăcările din vecinătate. Nu au fost înregistrate victime. Pompierii de ISU Galați urmează să stabilească din ce cauză s-a produs explozia.

Citește și:  Incendiu la o locuință din Neamț: o femeie a suferit arsuri grave

Incendiu la o locuință din Neamț: o femeie a suferit arsuri grave

O femeie a suferit arsuri grave pe mâini și pe față după ce locuința ei din Neamț a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul ar fi pornit de la jarul căzut din sobă.

Potrivit ISU Neamț, femeia în vârstă de 53 de ani a suferit   arsuri grave   după incendiul izbucnit, luni, la locuința ei din comuna Farcașa.

La locul incendiului s-au deplasat mai multe echipaje de la Garda 2 Poiana Teiului şi voluntarii din Farcaşa şi Borca.

Citește și:   Un bolid de lux s-a făcut scrum în fața primăriei din Drobeta Turnu Severin

"La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la o casă cu posibilitatea propagării la alte două case şi anexele din aceeaşi gospodărie", a declarat purtătorul de cuvânt al   ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si