Am venit acasă la sătmăreanul Cristian Molnar, care are o experiență de peste 20 de ani în bucătărie. Ne-a așteptat cu grătarul încins pentru a ne arăta, concret, cum să facem micii astfel încât carnea să iasă suculentă.

Citește și: VIDEO- Cât costă carnea de miel la producători

Cristian Molnar, bucătar: ”Atunci când lasă un strat fin de cenușă grătarul e încins.”

Când a luat naștere pasiunea lui Cristian pentru bucătărie

Așadar, așezăm micii pe grătarul fierbinte și ne pregătim să-i întoarcem de pe o parte pe alta. Între timp, Cristian ne povestește despre pasiunea de a fi bucătar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristian Molnar, bucătar: ”Totul a început în 2022, în Italia, de la spălatul vaselor și încet încet, în ani, am ajuns să fiu bucătar.”

Cum facem ca micii să nu se lipească?

Cristian Molnar, bucătar: ”Trebuie să fim atenți să nu ia foc, mi-am pregătit apa în caz că grăsimea se scurge pe cărbuni, să nu ia foc.

Dacă avem grătar cu capac îl închidem, la mine nu e nevoie, nu o să ia foc. Când au făcut crustă peste tot sunt gata. I-am făcut suculenți.”

Rezultatul e un fel de repetiție pentru weekend-ul acesta, când cei mai mulți români vor consuma mici și bere. Desigur, mititeii se servesc întotdeauna cu muștar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si