Și în restaurante a fost agitație mare de 1 Mai. Maeștrii bucătari s-au întrecut în diferite preparate pentru a le face pe placul tuturor degustătorilor.

Mădălina Bichir, reporter Kanal D, se află într-un local din București și ne aduce mai multe informații:

”Cum altfel să petreacă românii 1 Mai dacă nu cu masa plină. Deja, în bucătăria acestui restaurant forfota a început încă de dimineață pentru ca toate preparatele să fie gata pentru sutele de clienți care sunt așteptați aici.

Alături de mine este Pavel, proprietarul acestui restaurant: Cu ce îi așteptați, astăzi, pe clienți?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Viorel, proprietarul unui restaurant: ”Îi așteptăm cu produsele tradiționale, special am deschis și un restaurant lângă măcelărie, mici, pastramă de berbecuț, coaste, cârnați de oaie, cârnați de porc, ciorbă de burtă, murături făcute de noi, pâine făcută de noi, lucrurile pe care le consumă românu de 1 Mai.”

Mădălina Bichir, reporter Kanal D: ” Deci, totul este făcut în casă?”

Pavel, proprietarul unui restaurant: ”Totul este făcut de noi, carnea este de la noi de la măcelărie, totul este făcut de noi.”

Mădălina Bichir, reporter Kanal D: ”Care sunt prețurile? Cât ne costă o porție de mici sau un astfel de platou?

Pavel, proprietarul unui restaurant:  ”Un mic costă 4 lei, un platou mai mic costă 60 de lei, un platou mai mare costă 120 de lei.

Ciorba de burtă costă 20 de lei.”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si