UPDATE. În urma apariției unor imagini și informații în legătura cu incidentul petrecut la sărbătoarea Zilei Muncii de la Pădurea Bejan din Deva, polițiștii din Hunedoara au făcut următoarele precizări: La încheierea manifestărilor artistice, cântărețul aflat pe scenă, a îndemnat publicul, fără acordul organizatorului, să se apropie pentru a face poze, moment în care mai multe persoane au pătruns pe scenă.

Pentru prevenirea unui eveniment care ar fi putut genera victime în zona scenei, jandarmii au adoptat măsuri de protecție pentru cei prezenți, în timp ce angajații firmei de pază contractate de către organizator, l-au însoțit pe artist la

autoturismul său.
Persoana implicată în incidentul mediatizat a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 400 de lei, pentru încălcarea dispozițiilor articolului 2 punctul 1 din Legea 61/1991, acesta adresând injurii și expresii jignitoare agenților de pază și forțelor de ordine. 

După spectacolul oferit cu ocazia zilei de 1 mai, manelistul Jador s-a urcat pe o mașină și a insultat un localnic. În înregistrarea video se aude cum cântărețul îi spune unui localnic că nu are habar cât muncește el.

Jador a insultat un localnic din Deva, după concert

 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Habar nu ai ce-i aia munca și mă înjuri pe mine? Ești un bătrân prost. Habar nu ai ce-i aia munca. Habar nu ai câte nopți nedormite am eu, bulangiule ”, a strigat Jador la bărbat, în timp ce era la bustul gol pe mașină.

Fanii lui Jador, dezamăgiți că nu au făcut poze cu artistul

Evenimentul folcloric a avut loc în zona de agrement a Pădurii Bejan din Deva și a stârnit numeroase controverse la final.

Printre felicitări s-au numărat bineînțeles și critici la adresa lui Jador, care a mulțumit la final pentru primire.

Citește și: Jador a ajuns pe mâinile medicilor. Ce a pățit cântărețul

”Ai fost praf la Deva!”, a scris un utilizator pe pagina de Facebook a artistului. ”Ai cântat că o cizmă la DEVA”, a mai scris un alt devean. ”Mare dezamăgire în seara asta ai urlat parca erai posedat. Poate data viitoare când vii ești mai calm”, a fost comentariul unei localnice la videoclipul manelistului.

De asemenea, mulți au fost dezamăgiți că nu s-au putut fotografia cu Jador la finalul concertului, moment în care au intervenit și forțele de ordine.

Încă nu se se cunosc împrejurările în care a început scandalul. Revenim cu detalii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si