Din primele informații, autotrenul este gol, iar condițiile meteo nefavorabile ar fi unul dintre factorii care au dus la producerea acestui accident, carosabilul fiind umed.

Accident rutier Suceava

Accident rutier Suceava

Un autotren a scăpat de sub control pe centura ocolitoare a municipiului Suceava

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă).

Citește și: Șofer prins cu o alcoolemie de 2,74 g/l. Ce au transmis oamenii legii

Conducătorul autotrenului în vârstă de aproximativ 30 de ani a fost preluat de către ambulanța SMURD TIM și este transportat la spital.

Accident rutier grav pe DN 2. O cisternă cu motorină s-a răsturnat

Traficul este oprit complet pe DN 2 Bacău-Roman, după ce o cisternă cu motorină s-a răsturnat. În zonă este pericol de explozie, iar șoferul primeşte îngrijiri de la echipajul SMURD.

Citește și: Autobuz cu 41 de muncitori, implicat într-un accident teribil în Spania: ”Vii să lucrezi în străinătate și să îți găsești moartea”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Traficul rutier este oprit, joi, pe ambele sensuri ale DN 2 Bacău-Roman, în zona localității Secuienii Noi, județul Neamț, unde o cisternă cu motorină s-a răsturnat şi există pericol de explozie. Șoferul primește îngrijiri de la echipajul SMURD.

Ce au transmis autoritățile

„Prin apel la 112, în jurul orei 10:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în comuna Secuieni în urma căruia o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Până la sosirea pompierilor, conducătorul auto s-a evacuat. Acesta primește îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD”, a transmis ISU Neamț.

Citește și: Un polițist rutier care dirija traficul într-o intersecție din Alba, rănit după ce a fost accidentat de o șoferiță de 62 de ani. În ce stare se află acum omul legii

Potrivit sursei citate, pompierii au acționat pentru deconectarea bornelor bateriei pentru a evita producerea unui incendiu. De asemenea, se acționează pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor pentru evitarea producerii unei explozii.

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că o autocisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat în afara carosabilului pe DN 2 Bacău-Roman, în afara localităţii Secuienii Noi, judeţul Neamţ.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Mama unui copil de 8 ani cere ajutorul pentru a găsi șoferul fugar/ ”Mi-a accidentat copilul”

În urma accidentului, nu sunt persoane rănite, șoferul reușind să iasă singur din cabină, a precizat IPJ Neamţ.

Traficul este oprit temporar (pentru aproximativ 60 de minute), ca măsură de siguranţă, fiind prezente scurgeri de combustibil din încărcătură. În zonă este pericol de explozie, a transmis IPJ Neamţ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si