Singura excepție o face cazul în care cauți o rochie de ocazie. După cum îi spune și numele, acest obiect vestimentar este ceva special, pe care nu îl vei purta zi de zi, așa că este bine să îl alegi în funcție de ocazie, ca să te asiguri că vei străluci la eveniment, fără să ieși prea mult sau prea puțin în evidență.

Citește și: Stiluri de cercei potriviți la ținutele office

Ca să faci cea mai bună alegere, ți-am pregătit astăzi un mic ghid, cu explicații despre cum să alegi o rochie de ocazie superbă și potrivită pentru tine. Iată la ce să fii atentă.

Evenimente de seară, rochii mai lungi

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nunțile, botezurile, galele de premiere, banchetele sau orice alte evenimente elegante care se petrec seara, parcă cer o rochie lungă. Asta pentru că o rochie de ocazie lungă are o eleganță aparte și te ajută să fii cu adevărat o apariție la evenimentul special din viața ta la care participi. Desigur, când alegi o astfel de rochie, este bine să iei în considerare și înălțimea ta. Dacă ești mai minionă, e bine să eviți acest tip de model de rochie.

O altă soluție este să alegi o rochie scurtă sau midi dintr-un material deosebit, cu broderii elegante sau imprimeuri speciale.

Evenimente de zi, rochii mai jucăușe

Dacă evenimentul la care participi se petrece în timpul zilei, poți să alegi o rochie de ocazie care nu este ultra elegantă. În cazul evenimentelor pe timp de zi sunt foarte potrivite rochiile mai lejere, mai scurte sau midi și în culori mai vii și mai deschise decât cele de seară.

Cel mai bun sfat este să pornești de la ce croială știi că îți stă ție bine de obicei. Fiecare corp e diferit așa că e bine să probezi cât mai multe modele și să vezi care este perechea ta perfectă în materie de rochii. Dacă ai o siluetă în formă de clepsidră, alege o rochie care se strânge în talie, ca să îți scoți în evidență această trăsături. Dacă, însă ai șoldurile mai late, încearcă un model de rochie cu un detaliu amplu în zona umerilor, ca să creezi echilibru vizual. Valabil și invers, dacă ai umerii mai lați, alege o rochiță care să fie mai simplă în partea de sus și mai amplă în partea de jos.

Citește și: Alege rochii colorate de primăvară pentru fetița ta

„Acel” eveniment din viața ta cere cea mai specială rochie

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Este rochia la care visăm mai toate, încă din copilărie – rochia de mireasă.

Dacă te afli în acest moment al vieții tale și urmează să te căsătorești, aceasta este cea mai specială rochie pe care o vei achiziționa vreodată. Când cauți rochii de mireasă, regula numărul unu este să acorzi cât mai mult timp căutării. Să fim sinceri, pentru tine, rochia este cam cel mai important element din nuntă. Așa că e bine să te asiguri că îți oferi suficient timp, pentru că este o decizie pe care o vei prețui toată viața. Sfatul este să mergi să probezi cât mai multe modele, să găsești croiala care îți vine cel mai bine și apoi să lărgești căutările și online, ca să găsești cel mai bun preț pe care îl poți plăti pentru cea mai frumoasă rochie de mireasă pentru tine.

Indiferent ce conformație are corpul tău sau cum sunt gusturile tale și ce vei ajunge să alegi în materie de rochii de ocazie, gândește-te la cel mai important lucru: tu porți rochia și nu ea pe tine. Așa că e bine să cauți cu atenție un model în care să te simți confortabilă și într-o culoare care te face să te simți așa cum dorești să te simți la eveniment. Și nu face rabat niciodată la calitate. O rochie de ocazie aleasă bine, din materiale bune, este ceva de care te vei putea bucura toată viața ta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si