Sandvișuri proaspete, cu ouă poșate și brânză cheddar, somon afumat, avocado și o cafea aromată, care îți dă energie pentru toată ziua. Toate, savurate într-un local ca o grădină interioară.

Citește și: Andrew Tate susține că a fost „otrăvit” după ce a băut cafea și apă

Pe străduțe se ascund sute de cafenele cu băuturi aromate

Așa arată o cafenea din sectorul 4 al Capitalei, acolo unde Alexandra a mizat pe prospețime atât în farfurie, cât și la ambient.

Citește și: Îți place să savurezi o cafea bună? Află aici beneficiile pe care această băutură le aduce în viața ta

Alexandra Chirilă, manager: ”Toată ideea a început în 2019 când am găsit această casă veche și am zis: WOW. Trebuie să se nască ceva aici.”

Zis și făcut. Ușor, ușor a făcut din casa veche și părăsită, un loc care practic, a renăscut. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alexandra Chirilă, manager: ”Mama mea este fascinată de plante, ea se ocupă de toată grădina pe care o avem aici. În acest moment avem aproximativ 70 de tipuri de plante. Urmează să ne vină, astăzi, o nouă comandă și o să ne îmbogățim colecția.”

Alexandra a înțeles că afacerile din zilele noastre contează extrem de mult și la aspect, dar și la calitatea produselor.

Mergem acum într-o altă cafenea la fel de spectaculoasă, unde ambientul aduce cu terasa de acasă, un concept cu etaj, marcat de plante curgătoare și multă culoare, atât în decor, cât și în mâncare.

Citește și: TOP 3 cele mai bune cafele de origine pe care sa le comercializezi în cafeneaua ta

Simona Popa, managerul llocalului: ”Locul nostru este gândit să fie chiar ca la noi acasă. Are intimitate, are căldură și fix cum ne-ar fi plăcut să facem la noi acasă, așa am vrut să facem și aici.”

Și chiar a reușit pentru că cei mai mulți clienți se întorc zilnic în acest loc.

”Mă simt foarte bine aici pentru că este chiar un mediu care mă ajută să mă concentrez. Acum lucrez la psihologie pentru că dau BAC-ul.”

Și pentru că este păcat să nu imortalizezi momentele într-un astfel de loc, fetele își fac timp și pentru o ședință foto. 

Bucureștiul a devenit capitala cafenelelor din Europa

În anul 2018, Bucureștiul a fost declarat ca fiind capitala cafenelelor din Europa pentru că avem cele mai multe localuri de acest tip, iar de atunci, această industrie este într-o continuă dezvoltare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si