Lauren Heike, în vârstă de 29 de ani, făcea o drumeție montană în Phoenix, Arizona, când a fost atacată din spate între orele 10 și 11 dimineața pe 29 aprilie.

Suspectul a fost observat pe camerele de supraveghere. Potrivit poliției, fata a fost găsită a doua zi cu multe lovituri pe corpul ei, într-o zonă mai puțin accesibilă. O persoană a sunat la poliție după ce a găsit-o pe Lauren pe traseul de drumeții, atacul fiind descris drept „odios”.

Poliția a publicat un scurt clip care arată o persoană care fuge, informează  Mirror.

Citește și: O polițistă din Arad a fost salvată de medici, după ce familiei i s-a spus să se pregătească de înmormântare

Este vorba de un bărbat slab, cu ten închis, înalt, care purta o cămașă gri, pantaloni de culoare închisă, rucsac și pantofi.

Autoritățile au fost discrete în privința morții tinerei

În timpul unei conferințe de presă dureroase, familia lui Lauren a rugat comunitatea să se unească pentru a ajuta la găsirea ucigașului. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Vrem ca cineva să iasă în față și să ne ajute să găsim această persoană.  Cineva care poartă un rucsac sau un hanorac, într-o zi însorită și fierbinte, va ieși în evidență. Când ai făcut ceva, te vei comporta neobișnuit. Te rog gândește-te dacă ai văzut ceva, ai fost în acea zonă, dacă știi despre cineva dubios sau care se poartă ciudat. Cineva cunoaște această persoană”, a spus mama tinerei.

Lauren a fost descrisă de părinții ei drept  „o femeie frumoasă, cu inima mare, dulce cu toți cei pe care îi întâlnea”.

„Oricât de greu este pentru noi, suntem recunoscători pentru că am avut un copil atât de frumos. O vom iubi în fiecare minut când suntem pe acest Pământ. Era fetița mea. O să-mi fie dor de ea”, a mărturisit mama ei.

Citește și: Fetița ținută ostatică a fost salvată

Polițiștii au refuzat să comenteze dacă atacul a fost întâmplător sau cauzat de o persoană care o cunoștea pe Lauren. Tânăra de 29 de ani, care tocmai se mutase în Arizona de la Washington, era medic estetician la o clinică privată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si